NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Abonament z Simpel- uwaga na przekrety na fakturze!
Autor Wiadomość
tamarah 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lis 12, 2008 3:34 pm   Abonament z Simpel- uwaga na przekrety na fakturze!

Od kilku miesiecy mam komorke na abonament z Simpel, za 5 euro na miesiac: w tym 200 minut gratis + 20 sms. Pierwszy miesiac bylo wszystko w porzadku, ale od drugiego zaczely sie przekrety. Prawde mowiac doszlam tego dopiero w tym tygodniu, kiedy wiedzialam , ze nie przekroczylam limitu ani w minutach ani w sms-ach, a jednak sciagnieto mi z konta prawie 25 euro. Przeanalizowalam wiec fakture i okazalo sie, ze mimo, iz w rozliczeniu za sms-y stoi- 0, to na fakturze ta suma jest 25 razy wyzsza.
Popatrzylam tez na poprzednie faktury i ...to samo, tyle, ze kwoty sa nizsze. I co ciekawsze, ze co kolejna to bardziej niekorzystna dla mnie, czyli sprawdzali moja czujnosc, a ja z takich czy innych wzgledow nie analizowalam szczegolowo kazdej faktury. Tak czy inaczej napisalam do nich i na razie ...cisza. W sumie przez te kilka miesiecy zostalam oszukana na okolo 70 euro.
Nie wiem, czy i jakie macie doswiadczenia z Simpel?
Moze poradzicie jakiegos konkurencyjnego i zarazem uczciwego, sprawdzonego operatora, bo coz z tego, ze warunki sa korzystne( bo 200 minut i 20 sms za 5 euro) jesli musze placic za cos, z czego nie korzystalam.
Pozdrawiam i czekam na Wasze reakcje. [/b]

Odpowiedz do tematu