ING numer telefonu |
Autor |
Wiadomość |
iga212
Poczatkujacy Merico
|
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 3:27 pm ING numer telefonu
|
|
|
szukam numeru telefonu do ing banku w holandi z obsluga klienta w jezyku polskim |
|
|
|
|
PNM
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 10:52 am
|
|
|
0900 0400509 (10 centów za minutę, w dni robocze w godzinach od 12.00 do 21.00)Postbank korzystając z obsługi w języku polskim |
|
|
|
|
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 3:29 pm
|
|
|
iga212, z tego co mi wiadome to tak jak kolega napisal tylko Postbank ma infolinie po polsku. Pytalas o ING, nic mi o tym niewiadomo wiem, ze jedno nalezy pod drugie a od przyszlego roku bedzie tylko ING . Ale co bedzie z tym serwisem ? to musimy odczekac. |
|
|
|
|
gonias
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 6:24 pm
|
|
|
Dzwonilam na numer infolinii i przy okazji zapytalam co faktycznie bedzie z infolinia Postbanku po nowym roku, skoro Postbank przejety zostanie przez ING?
Podobno nic sie nie zmienia, czyli infolinia Postbanku przeksztalci sie w infolinie ING.
Czyli sprawa wyjasniona.
A tak na marginesie chcialam uprzedzic wszystkich, ktorzy posiadaja konto w Postbanku, ze juz od jakiegos czasu bank zaczal wymieniac swoje karty platnicze na nowe karty ING.
W zasadzie o nic nie trzeba sie martwic, bo nowa karta przychodzi poczta na adres i nie trzeba za nia placic, ale sek w tym, zeby ten adres w bazie danych Postbanku byl aktualny. Mnie spotkala sytuacja odwrotna, tzn. karta zostala wyslana na adres pod ktorym juz nie mieszkam i troche zachodu mnie to kosztowalo zanim sytuacje wyprostowalam. Zatem radze wszystkim posiadaczom kart Postbanku aktualizowac adres na czas. Wszystkie informacje dotyczace zmiany adresu udziela wlasnie ta infolinia ( jest nawet tlumaczenie formularza zmiany adresu na jezyk polski
Pozdrawiam forumowiczow i zycze wszystkim Wesolych Swiat!!! |
Ostatnio zmieniony przez gonias Pią Gru 19, 2008 6:25 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 7:40 pm
|
|
|
gonias napisał/a: | Dzwonilam na numer infolinii i przy okazji zapytalam co faktycznie bedzie z infolinia Postbanku po nowym roku, skoro Postbank przejety zostanie przez ING?
Podobno nic sie nie zmienia, czyli infolinia Postbanku przeksztalci sie w infolinie ING.
Czyli sprawa wyjasniona.
A tak na marginesie chcialam uprzedzic wszystkich, ktorzy posiadaja konto w Postbanku, ze juz od jakiegos czasu bank zaczal wymieniac swoje karty platnicze na nowe karty ING.
W zasadzie o nic nie trzeba sie martwic, bo nowa karta przychodzi poczta na adres i nie trzeba za nia placic, ale sek w tym, zeby ten adres w bazie danych Postbanku byl aktualny. Mnie spotkala sytuacja odwrotna, tzn. karta zostala wyslana na adres pod ktorym juz nie mieszkam i troche zachodu mnie to kosztowalo zanim sytuacje wyprostowalam. Zatem radze wszystkim posiadaczom kart Postbanku aktualizowac adres na czas. Wszystkie informacje dotyczace zmiany adresu udziela wlasnie ta infolinia ( jest nawet tlumaczenie formularza zmiany adresu na jezyk polski
Pozdrawiam forumowiczow i zycze wszystkim Wesolych Swiat!!! |
Witam,
No to widze ze bede miał kłopot bo od kilku miechów nie mieszkam już w NL tylko w PL
Czy orientujesz sie może czy jest możliwość zmiany adresu korespondencyjnego z Polski ( bo aktualnie przebywam w Polsce a w NL bede najwczesniej w Czerwcu/lipcu 2009 roku )
I w jaki sposób moge to zrobić ....
Z góry bardzo dziekuje za pomoc |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 7:58 pm
|
|
|
MiniSmurfin - a może małe tłumaczenie do tego formularzu ...
Tłumaczenie może być na angielski myśle ze dam sobie jakos rade
A i wystarczy wysłać ten formularz i zmiana adresu korespondencyjnego bedzie załatwiona ???
I czy moge podać adres polski bo aktualnie nie wiem co sie dzieje na domku gdzie bylem ostatnio w NL |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
Ostatnio zmieniony przez Beny.rac Pią Gru 19, 2008 7:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
losio
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 8:30 pm
|
|
|
Beny, na tej stronie znajdziej odnosnik 'zmiana adresu' <czy jakos tak ;> tam rowniez bedzie tlumaczenie tego formularza na j. polski
http://www.postbank.nl/polski
A co do polskiego adresu to niestety dostalem miesiac temu odmowe, tylko holenderskie adresy
pozdro |
|
|
|
|
marzenaaa22
Poczatkujacy marzena
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 3:28 pm
|
|
|
pod jaki numer moge zadzwonic do holenderskiego ING jesli przebywam obecnie w Polsce??bo na ten 0900 0400509 mozna dzwonic tylko z holandii:( |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
|
|
|
|
|