frezarka do paznokci |
Autor |
Wiadomość |
angelika
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 40 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 141 Skąd: Holandia, GLD
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 12:45 pm frezarka do paznokci
|
|
|
chcialam zapytac czy moze ktos sie orientuje gdzie mozna tu dostac frezarke do paznokci, w jakim sklepie?a takze moze ktos doradzi na co zawracac uwage przy jej zakupie. chcialam sobie ja kupic dla potrzeb wlasnych, nie musi byc profesjonalna jak dla zakladu kosmetycznego |
|
|
|
|
Dorisben
Super gaduła
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 13 Cze 2007 Posty: 209 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 4:56 pm
|
|
|
w rotterdamie jest hurtownia i tam jest prawie wszystko do paznokci. Frezarke sama tam kupilam, jestem zadowolona. Pytanie do jakiej kwoty chcesz kupic?? |
|
|
|
|
agata21229
Gaduła
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Gru 2008 Posty: 125
|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 5:07 pm
|
|
|
Czy moglabys podac adres lub nazwe lub tez strone internetową tej hurtowni?
Z góry dziekuje
A |
|
|
|
|
angelika
Gaduła
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 9:12 am
|
|
|
Dorisben napisał/a: | w rotterdamie jest hurtownia i tam jest prawie wszystko do paznokci. Frezarke sama tam kupilam, jestem zadowolona. Pytanie do jakiej kwoty chcesz kupic?? |
Akurat nie jestem z rejonu Roterdamu, chodzi mi o takie sklepy, ktore sa w kazdym miescie. Co do ceny to szczerze powiedziawszy nie orientuje sie za bardzo ile w ogole kosztuja;) |
|
|
|
|
marzena
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 17 Lis 2006 Posty: 99
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 11:03 am
|
|
|
Jeśli potrzebujesz frezarkę do naturalnych paznokci i tylko do własnego użytku, to z powodzeniem wystarczy Ci sprzet np. z clatronic. Takie domowe frezarki mozna kupić w media markt, kruidvat, kijkshop itp.
Nie polecam profesjonalnych frezarek amatorom, gdyz b. łatwo mozna sobie albo co gorsza innym zrobić krzywde. |
|
|
|
|
angelika
Gaduła
|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 12:21 pm
|
|
|