JAK PORADZIĆ SOBIE Z PRZEWLEKŁYM ZAPALENIEM ZATOK |
Autor |
Wiadomość |
slawek129
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 1:46 pm JAK PORADZIĆ SOBIE Z PRZEWLEKŁYM ZAPALENIEM ZATOK
|
|
|
Zna ktoś może spoób jak poradzić sobie z ostrym przewlekłym zapaleniem zatok(jakieś domowe sposoby,leki)zna ktoś jakiegoś laryngologa z okolic Noordwijk,Leiden,Haga.Dodam że mam to wiele lat i czasem uaktywnia się to mocniej tak jak teraz straszne bóle głowy niedrożność nosa i całkowita niemożliwość oddychania przez nos.Ostatnio zaczeła mi lecieć krew z nosa nie wiem czy to z powodu chorych zatok czy z powodu osłabienia organizmu dodam też że jestem epileptykiem i że pomimo od wielu lat nie miałem ataków ostatnio mi się przydażyły i myślę że może to mieć związek z zapaleniem zatok i infekcją .Z góry dziękuję za wszystkie propozycje jak znimi sobie poradzić. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 1:50 pm
|
|
|
slawek129,
tylko lekarz moze tu pomoc nie ma sprawdzonych domowych sposobow na przewlekle zapalenie zatok
nic ci tez nie da ze ktos poda na forum nazwisko laryngologa tu i tak do niego nie bedziesz mogl pojsc prywatnie
jedyna droga to huisarts a potem byc moze skierowanie do specjalisty
zatoki leczy lekarz domowy
pozdrawiam |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Czw Paź 27, 2011 5:54 pm
|
|
|
Ja znam domowy sposob, ktory mi naprawde pomogl. Picie jak najczesciej - minimum 2x dziennie- sproszkowanego imbiru zalanego wrzatkiem. Piecze strasznie, warto przygotowac szklanke wody do popicia:) Kopiasta lyzeczka imbiru i troche wrzatku, zeby wziac na raz, bo ohyda straszna. Pilam to dosc dlugo, ale pomoglo raz na zawsze, a problemy mialam straszne. Pomaga takze naswietlanie lampa na podczerwien i wciaganie naparu z szalwii do nosa (niezbyt przyjemne). Pozdrawiam, znachorka
A imbir po niderlandzku to gember. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
|