polskie Tatry, szukam pensjonatu z "goralskim klimatem& |
Autor |
Wiadomość |
patrycja0923
Poczatkujacy patrycja0923
|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 11:52 pm polskie Tatry, szukam pensjonatu z "goralskim klimatem&
|
|
|
mam prosbe-czy ktos moze mi polecic jakis pensjonat, czy apartament kolo Zakopanego.wybieramy sie w gory ok.22.02 i chcialabym pokazac dzieciom goralska karczme, gdzie gra prawdziwa goralska orkiestra, pali sie w kominku i gdzie mozna zjesc cos z "domowej kuchni", a w pokojach pachnie surowym drewnem.przejrzalam juz wszystkie oferty Allegro i nic takiego nie znalazlam (albo jak znalazlam to juz nie bylo wolnego miejsca).czy ktos moze zna taki pensjonacik goralski? |
|
|
|
|
RobKAM
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 25 Wrz 2007 Posty: 666 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 12:19 am
|
|
|
http://www.lesnacisza.murzasichle.info/
Polecam ten pensjonat.Z tylu maja specjalny szalas stylizowany na stara bacowke,gdzie wlasciciele organizuja wieczorki,przychodza cale rodziny.Jest wspaniala atmosfera,kuchnia wyborna.My jezdzilismy w wiele mijsc,ale to jest the best.Kazdy komu je polecamy jezdzi tam potem nie raz.Do Zakopca blisko i do granicy tez.Polecamwycieczke do cieplych zrodel na Slowacji.Wlasciciele pensjonatu pokieruja jak dojechac. |
_________________ nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radze... |
|
|
|
|
patrycja0923
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 10:22 pm
|
|
|
dzieki!!jutro zadzwonie i zapytam o miejsca;) |
|
|
|
|
silver
Poczatkujacy
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Wrz 2007 Posty: 29 Skąd: Rotterdam/Katowice
|
|
|
|
|
patrycja0923
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 12:03 am
|
|
|
silver!kurcze, juz zapozno, mamy zarezerwowany apartament
ale mam pytanie-jak cenowo wygladalyby wczasy w Egipcie na przelomie kwietnia i maja (tygdniowe), w apartamencie lub pokojach typu studio dla 2 doroslych i 2 dzieci w opcji all inclusive? |
|
|
|
|
|