Wystawki w amsterdamie i okolicach-gdzie i kiedy? |
Autor |
Wiadomość |
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 11:56 pm Wystawki w amsterdamie i okolicach-gdzie i kiedy?
|
|
|
Witam,
czy ktos orientuje sie odnosnie wystawek uzywanych sprzetow w Amsterdamie i okolicach?
bede wdzieczny za wszelkie informacje.
Wiem ze takie tematy juz byly ale z regoly odpowiedzi dotyczyly kringloopow ktore mnie nie interesuja,interesuja mnie tylko wystawki, gdzie i kiedy w prowincji noordholand.
pozdrowienia dla wszystkich. |
|
|
|
|
EwazHolandii
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lis 2006 Posty: 630
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:13 pm
|
|
|
a gdzie i kiedy są wystawki w Groningen lub okolicy? |
|
|
|
|
amstel
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 3:33 pm
|
|
|
a w oss lub okolicy ? |
|
|
|
|
lukasrap
Gaduła
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 6:58 pm
|
|
|
No szczerze powiem, ze nie widzialem jeszcze wystawek w NL. Moze i sa, ale ja widzialem tylko kupe kartonow.. W niemczech, to wystawki sa. Ale jesli jest juz cos w Holandii, to prosilbym rowniez o okolice OSS. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
LeGolas
Super gaduła

Pomógł: 11 razy Wiek: 35 Dołączył: 10 Lip 2008 Posty: 271 Skąd: Zwanenburg
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 7:29 pm
|
|
|
To zależy od firmy którą wynajmuję gmina.U mnie np. są co miesiąc i zbiera gmina rzeczy wystawione.A w Purmerend zbiera firma Bim Bam ( także co miesiąc ). Najlepiej sprawdzić na stronie gemente zawsze są podawane takie informacje. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
dannythedog
Gaduła
|
Wysłany: Śro Kwi 29, 2009 7:24 pm
|
|
|
U mnie raz w tygodniu, kazda ulica ma inny dzien a informacje o tym czesto mozna znalezc w miejscu gdzie sa kontenery na smieci. Na samych wystawkach widzialem juz mnostwo rzeczy: od ciuchow, ksiazek, kaset magnetofonowych po meble, sprzet audio-video. Nawet spotkalem Polakow jezdzacych z duzymi wozkami po okolicy i zbierajacych takie rzeczy. |
_________________ brak |
|
|
|
|
nikala
Nieśmiały użytkownik :)
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 9:57 am
|
|
|
A orietuje sie ktoś kiedy są w Oss i Nijmegen ? |
_________________ ... każdy dzień jest darem .... |
|
|
|
|
lolobrygida
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 10:07 am
|
|
|
to i może ktoś mi podpowie gdzie są wystawki w rotterdamie w okolicach schiedam??? |
|
|
|
|
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 3:51 pm
|
|
|
Wiecie co? temat wystawek w holandii to jakies poprostu tabu absurd.
Nikt nic nie chce powiedziec, jak koledzy wczesniej, kazdy pisze ""u mnie jest raz w tygodniu...."" , ""...raz w miesiacu"" czy cos innego ale nikt nie pisze kiedy ten raz wypada.
Co to jest jakas tajemnica? przeciez to tylko wystawki, zwykle smieci ktore jeszcze komus moga sie przydac jesli cos interesujacego znajdzie.
To ja wam cos powiem...ale tez w tajemnicy, nikomu nie mowcie....w Zandfort wystawki sa we wtorki...tylko nikomu nie mowcie!!!
Smieszne i zalosne zarazem. |
|
|
|
|
martuś
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 5:38 pm
|
|
|
w zandfort? a gdzie to jest? bo ja slyszalam o zandvoort |
|
|
|
|
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 10:26 am
|
|
|
No prosze...rehabilitowany doktor holenderskiej ortografi i gramatyki ...skoro slyszalas o Zandvoort to pewnie to samo miejsce - tyle tylko ze ostatnie na co mam ochote w pracy to szukac poprawnych nazw miejscowosci ktore odwiedzilem w zyciu moze 2 razy, bo kogo to obchodzi?!
Jesli napisze Amsterdym to kazdy kto chociaz troche wysili mozg bedzie wiedzial o co chodzi a nie zacznie przeszukiwac googlemap. |
|
|
|
|
Iras
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 10:41 am
|
|
|
[quote="tharr"]No prosze...rehabilitowany doktor holenderskiej ortografi i gramatyki ...
http://dziennik.pl/wydarz...litowanego.html |
_________________ Pozdrawiam!
Jeśli czegoś nie ma w necie - znaczy nie istnieje! |
Ostatnio zmieniony przez Iras Pią Sty 15, 2010 10:43 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Alutka
Super gaduła
Pomogła: 5 razy Wiek: 57 Dołączyła: 06 Sty 2007 Posty: 324 Skąd: Lelystad
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 10:50 am
|
|
|
Witam ,w Lelystad wystawek jako takich chyba nie ma -nie widziałam ale jest sklep w którym mozna kupić używane rzeczy ,meble itp
Het Goed Lelystad Kringloopwinkel
Asfaltstraat 2
8211 AC Lelystad
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Paulik88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 10:52 am
|
|
|
A wieccie cos moze o wystawkach w okolicach tilburga, bredy bo chetnie bym sie wybrala. W sumie to nigdy "na czyms takim" nie bylam <lub nie widzialam > jak kto woli |
|
|
|
|
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 11:10 am
|
|
|
Iras napisal:
Good czlowieku...szacunek ze chcialo ci sie tego szukac w necie,widocznie masz duzo czasu wolnego, tylko wiesz, glupia sprawa bo to mial byc sarkazm a ty sie napracowales, wiesz sarkazm? rozumiesz? http://pl.wiktionary.org/wiki/sarkazm
@Paulik88
Nie mam pojecia o Tilburgu czy Lelystad ale gdzies widzialem informacje ze w Scheveningen (jak ktos mi zwroci uwage ze zle napisalem nazwe miejscowosci to prosze odniesc sie do mojego podpisu ponizej) sa wystawki w srody.
Jesli chodzi o sklepy typu Kringloopwinkel to tu jest spory spis z linkami:
http://kringloopwinkel.startpagina.nl/
no to juz skoncz z tym swoim sarkazmem
bo postow az sie odechciewa czytac , tak zasmiecasz temat!! |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Sty 15, 2010 11:20 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|