fryzjer dla psa- york |
Autor |
Wiadomość |
iwona_
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 4:31 pm fryzjer dla psa- york
|
|
|
witam, mam zamiar sprowadzic sobie do nl psa, yorka. orintuje sie ktos gdzie w okolicach rotterdamu znajde fryzjera dla psa?? i jaka jest mniej wiecej cena za taka usluge?? a co do tej rasy, ma ktos yorka?? wiem ze to sa bardzo wrazliwe psy a jestem ciekawa jak taka psinka(dodam ze jest to szczeniak) znosi podroz?? |
Ostatnio zmieniony przez iwona_ Nie Mar 08, 2009 4:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Sasiadka
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 6
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 4:37 pm uslugi w NL
|
|
|
tu taka usluga kosztuje 55 euro , a w kraju o wiele taniej! wiec zastanow na wydatki tego typu 3-4 razy do roku. |
|
|
|
|
iwona_
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 4:42 pm
|
|
|
a gdzie takiego fryzjera moge tutaj znalezc?? |
|
|
|
|
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 5:24 pm
|
|
|
iwona_, zobacz ile tego jest, Rotterdam to duze "pojecie"
http://www.ilocal.nl/WebS...ds&partnerid=15
Wiekszosc z nich ma stronki wiec mozez sie zorientowac co do cen, za takiego maluszka nie zaplacisz az tak duzo. |
|
|
|
|
iwona_
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 5:58 pm
|
|
|
ok, a co z podroza takiego szczeniaczka?? wiecie cos?? wiem tylko tylko ze kazdy mnie ostrzega ze to bardzo wraliwe pieski... |
|
|
|
|
patrycja0923
Poczatkujacy patrycja0923
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 10:44 pm
|
|
|
ja mam 2 yorki, jednego z nich przywiozlam samochodem do Holandii, jak mial 8 tyg.Sunia zniosla podroz bardzo dobrze-jechalismy noca i caly czas spala.Ja mialam dla niej taka specjalna torbe do przewozenia malych pieskow i mysle, ze czula sie tam bezpiecznie, nie rzucalo jej przy gwaltownym hamowaniu itp.Pamietaj o wodzie dla pieska, o wyprowadzaniu go kilka razy w czasie jazdy i tyle.Nie polecam srodkow uspokajajacych, bo sama raz dalam pieskowi taki i mialam z nim potem straszny problem, bo pies zamiast sie wyciszyc, czy spac (jak oczekiwalam), byl przestraszony i sam nie wiedzial co sie z nim dzieje, wyl, dyszal, jednym slowem ...tragedia.No i pamietaj o paszporcie dla psa ale pewnie o tym wiesz.A yorki sa przeslodkie i bardzo przyjacielskie.Duzo przy nich pracy ale warto! |
|
|
|
|
jasz
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 8:27 am jest polski fryzjer dla pieskow
|
|
|
witam !
Byłam ostatnio tzn .2 tygodnie temu u polskiej fryzjerki dla psow w hadze z moim yorkiem ,jestem zadowolona ,i lepiej sie czlowiek dogada po polsku i cena przystepna a przede wszystkim pies dobrze ostrzyzony |
|
|
|
|
|