Wysłany: Nie Maj 24, 2009 9:37 pm gdzie kupic zamrazarke
witam mam pytanie czy wie ktos gdzie w rotterdamie lub w okolicach mozna kupic tania uzywana zamrazarke.interesuje mnie taka duza zamrazarka z klapa otwierana do gory .pozdrawiam
http://www.marktplaats.nl/ ?
Ja rozwazalem zakup uzywanej, ale w koncu kupilem w BCC nowa... Bo na ogol te uzywane byly mocno pradozerne
Kupilem zamarazalke klasy A+ za chyba €149 z transportem
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?Bill Machrone, 1991-09-24
m4rcin : masz racje ja tez szukalem uzywane ale tak szczeze to stwierdzilem ze lepiej dac troche wiecej i miec 2 lata gwarancji i nie przejmowac sie ze padnie w najmniej oczekiwanym momencie ? no i kupilem w Rotterdamie Winkelcentrum Zuid Plein w sklepie ( Prijs Toper ) niewiem czy dobrze napisalem nazwe ? Tez za 149 euro a za stare używane chcieli 90 e wiec raczej chyba niema co sie bawic ze starociami bo jak cos padnie to wtedy trzeba i tak smigac po nowa zeby sie zapasy nie zepsuly ? A wiec lepiej to przemyslec na spokojnie . Pozdrawiam !!