Przesunięty przez: Gochna H Śro Maj 27, 2009 5:23 pm |
Zaproszenie na spotkania chrześcijańskie |
Autor |
Wiadomość |
piotrowski
Poczatkujacy piotrek
|
Wysłany: Śro Maj 27, 2009 4:16 pm Zaproszenie na spotkania chrześcijańskie
|
|
|
Na imię mam Piotrek, chcem zaprosić osoby zainteresowane na spotkania chrześcijańskie w Rotterdamie. Celem tych spotkań jest wsólna rozmowa osób zainteresowanych, rozważanie Bibli oraz wspólna modlitwa o wszystkie sprawy osób zainteresowanych. Byłem osobą uzależnioną od różnych używek moje życie nacechowane było buntem i nienawiścią , spędziłem wiele lat w więzieniu. Byłem ateistą, jednak Bóg dotknoł mojego życia , uwolnił mnie z nałogów, i uzdrowił z nieuleczalnych chorób. Ludzie mówili że już pomnie, jednak dziś mam żone i dziecko i nowe życie w Jezusie. Opisałem swoją historie w książce pod tyt DROGA DO WOLNOŚCI świadectwo byłgo więznia od niedawna w sprzedaży w Polsce. Jestem pewien że jeśli twoje serce jest szczere to Bóg chce ci pomóc,i to zrobi, gdyż ja jako człowiek niewiele mogę ci pomóc. Osoby zainteresowane spotkaniami proszę o kontakt mail : [email protected] w celu ustalenia miejsca i czasu spotkania. ZApraszam na moją strone www.jezuspanem.pl.tl Ps Na złośliwe komentrze nieodpowiadam
|
|
|
Niedziela.NL
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Maj 27, 2009 8:10 pm
|
|
|
Dawniej takie spotkania były w domu parafialnym przy polskim kościele w Rotterdamie.
A teraz gdzie te spotkanią odbywają się? |
_________________ Skuteczna Reklama w Holandii
to Reklama w tygodniku i portalu www.Niedziela.NL |
|
|
|
|
piotrowski
Poczatkujacy piotrek
|
Wysłany: Śro Maj 27, 2009 9:40 pm Miejsce spotkań
|
|
|
Spotkania miały by się odbywać w grupach domowych. Jeśli uda mi się to załatwić to po porozumieniu z księdzem z Polskiego kościoła w ROTTERDAMIE to chciałbym aby te spotkania odbywały się w domu parafialnym przy kościele. To sprawa ustaleń, i czasu. Pozdrawiam serdecznie Piotr |
_________________ Piotrek |
|
|
|
|
|