marktplaats.nl jak zamieścić ogłoszenie |
Autor |
Wiadomość |
radhol
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 4:48 pm marktplaats.nl jak zamieścić ogłoszenie
|
|
|
witam, chciałbym zamieścić ofertę sprzedaży na stronie internetowej marktplaats. jak to zrobić, za info bardzo dziękuję. |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 6:21 pm
|
|
|
na głównej stronie masz w lewym gornym rogu "Plaats advertentie" i masz pokoleji "grupe" gdzie ma sie znajdować ogłoszenie, pozniej masz rubryke czyli podrozdział też do lokalizacji, typ ogloszenia, i swoj adres e-mail dajesz OK i idziesz juz do pisania ogloszenia. czyli wszystko o sobie na gorze, tytuł, ew. zdjecia, treść ogloszenia. wszystko to potwierddzasz i na e-mail wczesniej podany przychodzi Ci potwierdzenie poprzez klikniecie w link zamiszczony w nim potwierdzasz i ogloszenie sie ukazje,lub jesli ogloszenie jest w rubrykach platynych wybierasz forme platnosci.
Nie trzeba być zalogowanym by umieszczac/odpowiadać na ogłoszenia, lecz oczywiscie mozna być.
Pozdrawiam |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 29 razy Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 390
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 6:22 pm
|
|
|
http://www.marktplaats.nl/
U gory masz : Maak wachtwoord aan - klikasz -potem wpisujesz adres mailowy ,haslo i jeszcze raz haslo(Nogmaals uw nieuwe wachtwoord).Zaznaczasz :
Ja, ik accepteer de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid. U wordt tevens op de hoogte gehouden van informatie, nieuws, promoties en productwijzigingen van Marktplaats.nl.
Potem - verstuur.Reszta przychodzi na maila.
Nastepnie potwierdzasz klikajac na linka(otrzymanego w mailu) i dodajesz ogloszenie.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez alicja2911 Nie Lip 12, 2009 6:23 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
radhol
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 6:56 am
|
|
|
dziękuję |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 10:43 pm
|
|
|
a ja mam takie pytanko- niektórzy nie mają zdjęć typowo domowych tylko takie jakby z jakiejś strony ściągane- chodzi mi głównie o ikeę. jak oni to robią?? i skąd biorą te zdjęcia? wie ktoś? to jak dodać swoje zdjęcie to wiem ale jak dodać to "inne"? pozdrowienia |
_________________ gosik |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 10:50 pm
|
|
|
Na mp udzielaja sie rowniez firmy/przedsiebiorcy, niekoniecznie osoby prywatne. Czasem male przedsiebiorstwa sprzedaja wlasne produkty na mp, wiec zgaduje, ze robia specjalne zjdecia : ) Stad ten profesjonalizm. |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 11:02 am
|
|
|
to też. ale jak popatrzeć na zdjęcia rzeczy z ikei to niektórzy mają takie na białym tle...- może je z katalogu skanują albo jest tez jakaś specjalna strona?? prostu się nad tym zastanawiałam- skąd oni to biorą. |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 11:49 am
|
|
|
Po prostu biorą je ze strony internetowej IKEI. Co za wielka filozofia i jakie dochodzenie...
http://www.ikea.com/PIAim...PE227092_S3.JPG |
Ostatnio zmieniony przez calendargirl288 Pon Maj 17, 2010 11:51 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 5:50 pm
|
|
|
dziękuję ci za odpowiedź. nie dochodzenie ale tylko zwykła ciekawość...faktycznie żadna filozofia |
|
|
|
|
rafjen
Poczatkujacy Raf
Wiek: 44 Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 35 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Śro Lis 17, 2010 1:25 pm
|
|
|
uwaga na oszustow. Jesli odezwie sie ktos niby z Nigerii !! czy jeszcze dalej to wiedzcie ze to oszusci. Bardzo duzo zreszta o tym na necie. ja takim sposobem pozbylem sie PSP ktore dalem na Marktplaats. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Śro Lis 17, 2010 1:32 pm
|
|
|
odemnie chcieli tak kupic auto - jak napisalem gotowka do reki i auto twoje to sie skonczylo |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Lis 17, 2010 1:41 pm
|
|
|
tak w ogole to jest jeszcze jedno wydanie nigeryjskiego przekretu:
Cytat: | Polscy internauci mogli dostać e-mail od Światowej Organizacji Własności Intelektualnej, która chce od nich 500 euro odszkodowania za pobieranie pirackich programów. Część osób nawet się przestraszyła, dlatego warto wspomnieć o tym, że jest to próba oszustwa przygotowana całkiem nieźle. |
zrodlo: http://di.com.pl/news/345...nigeryjski.html |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
rafjen
Poczatkujacy Raf
|
Wysłany: Śro Lis 17, 2010 1:46 pm
|
|
|
ja jestem "tylko " 300 euro w plecy ale sa osoby ktore daly sie tak na pare tysiakow wykrecic. Z innej strony to madrze to gnoje wymyslili. Jest to tak wiarygodnie zrobione ze da sie nabrac. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Śro Lis 17, 2010 2:22 pm
|
|
|
rafjen, a ile ci obiecali? |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
rafjen
Poczatkujacy Raf
|
Wysłany: Śro Lis 17, 2010 2:27 pm
|
|
|
tyle ile sobie zazyczylem czyli 300E. Tyle ze ten oszust nic nie dostal bo polagalo to na tym ze mialem wyslac poczta przedmiot na adres gdzies w Nigerii, (pewnie nawet taki adres nie istnial) a potem dostalem fikcyjnego maila od American Bank ze sa jakies problemy ze zrobieniem przelewu na moje konto i musze przez Western Union przeslac ta kwote 300 E na konto tego kupujacego i wtedy dostane podwojnie. Paranoja. Jednak bylo juz za pozno bo przedmiot juz polecial poczta i nie do odzyskania.. Pech... |
|
|
|
|
|