Artykuł dla facetow |
Autor |
Wiadomość |
przemekm26
Gaduła GD
|
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Paź 2007 Posty: 102 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 6:42 pm
|
|
|
Bzdura! Kiedys, podczas gdy mieszkalam z moim narzeczonym schudlam w pol roku 30 kg! A poza tym co z tymi ktorzy sa w malzenstwie i sa szczupli? Znam kilkadziesiat takich malzenstw. Radze uwazac na takie generalizacje jal w.w. artykule. |
|
|
|
|
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 11 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 6:58 pm
|
|
|
MartaAmsterdam, daj luzu... jak tak myśli to może faktycznie lepiej żeby był sam, bo w końcu nie od dziś wiadomo iż najlepsze w małżeństwie jest to jak wygląda żona, czy wszyscy koledzy Ci zazdroszczą tej głupiutkiej ale szczupłej (tu jeszcze pare rzeczy które mogą mieć wpływ na ożenek, np. rozmiar piersi ) żoneczki.
Mamqa co w małżeństwie faktycznie przytyła ale przynajmniej nie zgłupiała. |
Ostatnio zmieniony przez mamqa Czw Lip 16, 2009 6:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 7:40 pm
|
|
|
Mam luz. A piersi pompuje kazdego dnia i propozycje malzenstw mam codziennie A tak na serio to czesto spotykalam sie z czyms takim - na uslyszana odpowiedz ze jestem z Polski - szczegolnie mezczyzni o ciemnej karnacji mowili ze Polki to dobre zony i jezeli beda sie zenic to tylko z dziewczynami z Polski tudziez Rosji, Ukrainy |
|
|
|
|
przemekm26
Gaduła GD
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 11:07 pm jeszcze raz art. DLA FACETOW!
|
|
|
Czego tu szukacie kobiety? ......... A fakt w ostatnim poscie Pani nam wyjasniła,że rowniez szuka zony o slowianskich korzeniach.
A z Rosjanka to nawet ciekawie mogloby byc, a co wazniejsze jakbym kumplom zaimponował!
A moze poradzicie gdzie mozna poznac fajne Rosjanki nie wjezdzajac do Rosji i omijajac serwisy internetowe pelne ku.ew probujacych naciagac facetow. |
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 12:42 am
|
|
|
Zapoznaj sie z jakims kolesiem z Rosji. Ja mam znajomego Ruska i mnie juz z wiekszoscia emigracji rosyjskiej zdazyl zapoznac Piekne kobiety, fakt. I z jakim temperamentem Tez. |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 10:32 am
|
|
|
Artykul to swieta racja, wystarczy popatrzec na przecietna dziewczyne w wieku studenckim - powiedzmy co dziesiata moze miec nadwage. A jak sie popatrzy na babki w okolicach 40-tki, to co trzecia wyglada jak wieloryb. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
Wanda i Hugo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 11:45 am nie tylko kobiety
|
|
|
...faceci rowniez po sluie zaniedbuja sie...grubieja,rosna im brzuchole,nie dbaja o czystosc,cuchna im nogi i moglabym wymieniac,wymieniac... |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 12:02 pm Re: nie tylko kobiety
|
|
|
Wanda i Hugo napisał/a: | ...faceci rowniez po sluie zaniedbuja sie...grubieja,rosna im brzuchole,nie dbaja o czystosc,cuchna im nogi i moglabym wymieniac,wymieniac... |
No to powymieniaj jeszcze. Bo takiej bzdury to juz dawno nie czytalem |
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 1:13 pm
|
|
|
jsobanski napisał/a: | A jak sie popatrzy na babki w okolicach 40-tki, to co trzecia wyglada jak wieloryb. |
Co jednak dalej nie zmienia faktu ze 66% procent babek po 40-stce pozostaja szczuple |
|
|
|
|
MariuszBKW
Poczatkujacy Bytków-Siemce
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 13 Lip 2009 Posty: 14 Skąd: Rijswijk
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 4:05 pm Re: nie tylko kobiety
|
|
|
Wanda i Hugo napisał/a: | ...faceci rowniez po sluie zaniedbuja sie...grubieja,rosna im brzuchole,nie dbaja o czystosc,cuchna im nogi i moglabym wymieniac,wymieniac... |
albo jestes feministka albo nie dawno facet kopnął Cie w tylek.....chyba ze podajesz przyklady z wlasnego zycia...to wspolczuje |
|
|
|
|
pani_puchatkowa
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 08 Lut 2009 Posty: 355
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 4:11 pm Re: nie tylko kobiety
|
|
|
MariuszBKW napisał/a: | Wanda i Hugo napisał/a: | ...faceci rowniez po sluie zaniedbuja sie...grubieja,rosna im brzuchole,nie dbaja o czystosc,cuchna im nogi i moglabym wymieniac,wymieniac... |
albo jestes feministka albo nie dawno facet kopnął Cie w tylek.....chyba ze podajesz przyklady z wlasnego zycia...to wspolczuje |
No proszę wiec teraz widzisz jak ten artykuł działa na kobity - stek bzdur i tyle tylko po co się denerwować skoro wiemy ze to brednie |
|
|
|
|
przemekm26
Gaduła GD
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 9:30 pm brednie?
|
|
|
Mam nadzieje,ze moja zona nie bedzie kobieta,ktora dba o siebie tylko po to aby podobac sie facetom. |
|
|
|
|
|