NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: ajax4ever
Sob Maj 03, 2008 11:10 am
Zdrada i oszustwo...
Autor Wiadomość
Julia30 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 2:47 pm   Zdrada i oszustwo...

:cry: Kochani, kiedy patrze przez moje wielkie okno to az lzy cisna mi sie do oczu i niewiem co mam poradzic na sytuacje w ktorej sie znalazlam...

Troszke o mnie, mam na imie Anet, mieszkam tu z moja kochana coreczka ktora ma 1,7 miesiecy. Ma na imie Julia, Jula to pogodna kochana dziewczynka,ktora przynosi mi najwieksza radosc mojego zycia..Mieszkam w nl prawie 16 lat....ale troszke ubolewam nad swoim zyciem.

Dokladnie chodzi o zdrady mojego faceta, niemoge sobie z tym poradzic, nie wiem co mam zrobic....Chce byc szczesliwa i kochac ale i chce byc kochana!!!! :wink: Czy to mozliwe :?: [/b]

alicja2911 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 29 razy
Wysłany: Pon Lis 19, 2007 3:03 pm   Re: Zdrada i oszustwo...

Julia30 napisał/a:
:cry: Kochani, kiedy patrze przez moje wielkie okno to az lzy cisna mi sie do oczu i niewiem co mam poradzic na sytuacje w ktorej sie znalazlam...

Troszke o mnie, mam na imie Anet, mieszkam tu z moja kochana coreczka ktora ma 1,7 miesiecy. Ma na imie Julia, Jula to pogodna kochana dziewczynka,ktora przynosi mi najwieksza radosc mojego zycia..Mieszkam w nl prawie 16 lat....ale troszke ubolewam nad swoim zyciem.

Dokladnie chodzi o zdrady mojego faceta, niemoge sobie z tym poradzic, nie wiem co mam zrobic....Chce byc szczesliwa i kochac ale i chce byc kochana!!!! :wink: Czy to mozliwe :?: [/b]

Moze zrozumialabym jedna zdrade ,ale nie zdrady.Dlaczego nie zostawisz faceta,ktory tak rani Ciebie i wasze dziecko?Tego nie moge pojac.Znam tutaj dziewczyne z 3 dzieci w Twoim wieku ,ktora zostawila meza .Sama daje rade ze wszystkim i nie uzala sie.Wlasnie dzieki temu ,ze sie uwolnila od meza teraz odzyla !calkiem inna dziewczyna.I tez jest w Holandii ok 16 lat. Wiem ,ze latwo jest komus dawac rady .Ja nie bylam w takiej sytuacji i nie chcialabym byc szczerze mowiac.Zycze Tobie i Twojej coreczce wszystkiego naj i zebys wybrnela z tej sytuacji :wink:
Pozdrawiam :039:

cudna_lisse
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 3:15 pm   

Ja tez zycze Ci zebys znalazla w sobie tyle odwagi, zeby pogonic ta gnide !! Bo inaczej takiego faceta nie mozna nazwac. Kazdy z nas zasluguje na szczescie i trzeba go szukac, a nie tkwic z takim toksycznym zwiazku. Wierze, ze Ci sie uda zmienic swoje zycie i miec to czego tak pragniesz :)

Julia30 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 3:17 pm   Hej

Bardzo dziekuje za to co napisalas, i napewno podejmne odpowiednia decyzje, bo do wsztsrkiego trzeba dorastac....dziekuje za wsparcie.. :)

cudna_lisse
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 3:20 pm   

Anet a gdzie Ty mieszkasz w Holandii ??

Julia30 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 3:23 pm   

Czesc, ja mieszkam w Zaandam kolo Amsterka

cudna_lisse
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 19, 2007 3:24 pm   

no to w sumie nie daleko :) Gdybys miala ochote wpasc na kawke, to zapraszam :)

kmiecik74 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Lis 24, 2007 4:17 pm   

Wlasnie Julia gnaj go z domu. Wkoncu nie mozna tego tolerowac. A pozatym tobie sie nalezy tez szczescie a nie ciagle smutek na twarzy ze ma sie takie zycie dzieki facetowi ktory nie jest wart tego. trzymaj sie cieplutko. Pozdrawiam

>Dorota< 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Lis 28, 2007 6:21 pm   

czesc.
jezeli chcesz pogadac na ten temat to zapraszam na prywatne to popeplamy,bo cosik wiem na ten temat.
Pozdrawiam

kmiecik74 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lis 28, 2007 8:29 pm   

na mnie tez mozez liczyc wiesz o tym pozdrawiam cie i wytrwalosci zycze.

Magda S. 
Gaduła

Wysłany: Czw Lis 29, 2007 4:10 pm   Re: Zdrada i oszustwo...

Julia30 napisał/a:
:

Ja bym proponowala na poczatku porozmawiac, z nim, kims bliskim, zaufanym, i zastanowic sie czego chcesz. Masz swoje lata i mieszkasz tu juz wystarczajaco dlugo, zeby wiedziec, ze w razie czego dasz sobie rade.
Na www.1ouder.nl jest forum, na ktorym mozesz porozmawiac z innymi matkami lub ojcami samotnie wychowujacymi dzieci.

Tak jak ktos wyzej pisal, nawet kobieta z trojka dzieci da sobie rade.

Zycze ci wytrwalosci i podjecia slusznej decyzji!

AMFETAMINKA
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Gru 13, 2007 8:39 pm   

:x :x co za facet....brrr.wez zacznij ruszac sie z domku,poznawac ludzi.daj gamoniowi zajecie niech nie ma czasu na zdrady.niech siedzi w domku z dzieckiem troszke a ty zrob wypadzik.da mu to troche do myslenia i moze sie zastanowi nad soba .moze poczuje jak to jest gdy sie nie wie czy partner jest wierny i gdy traktuje sie jego tak jak on ciebie.nie mowie zebys tez zdradzala bo szkoda sie ponizac czy pokazywac ze sie jest takim samym lu jeszcze gorszym od niego.ale bym mu dorypkala.wiem ze ci trudno ale musisz wziac sie za siebie bo sie zmarnujesz i totalnie zdolujesz.dziewczyno pokaz mu gamoniowi ze jestes warta lepszego faceta niz on i zacznij dzialac.pozdrawiam.

Marzena38 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 2:09 pm   

Aneta , nie warto takiemu mezczyznie dawac kolejnej szansy , nawet jesli sie jeszcze go kocha...
Jesli obieca , ze to sie juz nie powtorzy , bedzie to tylko do nastepnego razu , az znow sie o tym dowiesz...
Jestes jeszcze mloda , dziecko nie jest zadna przeszkoda w kolejnym zwiazku...
Daj sobie czas na zabliznienie ran , minimum 6 m-cy , a potem zacznij na nowo uczestniczyc w zyciu.
Nie poddawaj sie , napewno znajdziesz jeszcze swoje szczescie :)
Pozdrawiam

agata 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 33 razy
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 1:37 pm   

ja rowniez radze go pogonic- ale nie rozumiem dlaczego jeszcze tego nie zrobilas- znam , znalam wiele takich kobiet jak ty- zdrady mezow, ciagle wyskoki itp... i nic... cisza... ze skulona glowa godzenie sie na to i kolejne wybaczenie i kolejna obietnica poprawy i znow zdrada, i znow lzy, bol. dziewczyny dlaczego pozwalacie na takie traktowanie was. Zapamietajcie CZLOWIEK NIE JEST TAK TRAKTOWANY JAK NA TO ZASLUGUJE TYLKO TAK JAK SOBIE NA TO POZWALA - wiec nie narzekajcie nad swoim losem, tylko zmiencie go- glowa do gory- nigdy nie jest za pozno na zmiany, a kazdy ma prawo do szczescia wiec nie czekaj az samo przyjdzie tylko wyjdz go poszukac.pozdrawiam

sylvia
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Gru 31, 2007 4:43 pm   

tak latwo wszyscy gadajam o co tu chodzi ,to chyba zalezy od charakteru czlowieka i poczucie wartosci ja bym mu w kazdym razie dala do zrozumnienia ze raczej nie sobie nie kpi ze mnie i z niech nastepnym razem on badz ty szuka innego mniejsca zamnieszkania kazda kobieta ma prawo do milosci i wartosci pozdrawiam goraco sylwia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi