szukam taniego noclegu Rotterdam |
Autor |
Wiadomość |
aras516
Poczatkujacy aras516
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 11:04 am szukam taniego noclegu Rotterdam
|
|
|
Witam-szukam tanich noclegow w Rotterdamie,czy ktos wie gdzie jest jakis tani Motel lub Hotel ewentualnie czy nieznacie kogos kto by mi pomogl w tej sprawie z gory dziekuje |
_________________ aras516 |
|
|
|
|
zabcia119
zabcia119
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 12:05 pm gdzie noclegi
|
|
|
Kolego moge ci polecic naszego Rodaka ktory ma mieszkania w Rotterdamie,Ja wraz z mezem bylam w takiej sytuacji ze w nocy Turek wyrzucil nas z mieszkania,dzwonilismy z ogloszen nikt na juz niechcial pomoc,tylko ten gosc zadeklarowal pomoc przyjechal po nas samochodem i dal nam pokoj,wynajmujemy teraz u niego pokoj,skontaktuj sie z nim wiem ze ma wolne pokoje wiec napewno by ci pomogl a co najwazniejsze niezedrze z ciebie kasy bo niepobiera zadnej kasy dla siebie jak ci inni cwaniacy z Polski ktorzy pisza ze koszty administracyjne trzeba placic,jemu placimy co tydzien i tydzien kaucji i to wszystko naprawde polecam tego faceta on jest na tablicy ogloszen na nicu marcel155 w dziale mieszkania. |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
|
|
|
|
klook3
klook3
|
Wysłany: Czw Sie 13, 2009 12:32 am
|
|
|
Hey!moge potwierdzic co do tego naszego rodaka co oglasza sie tu z mieszkaniami na nicu marcel155 tez wziolem od niego pokoj spoko gosc wiele rzeczy mi pomogl takze ty tez powinienes uderzyc do niego napewno ci pomorze bo ma i pokoje i mieszkania a jest taki ze kazdemu pomoerze polecam |
|
|
|
|
|