Adam88
Poczatkujacy

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 1:55 pm Potrzebna pomoc przy tworzeniu prezentacji mulimedialnej
|
|
|
Witam
Potrzebuję pomocy przy robieniu Filmu tematycznego a dokładnie, pomocy do animacji flash, java, programowanie, obróbka filmów, grafiki, reklamy, youtube, profesjonalne animacje. Potrzebuję "pióra do mojego dzieła" osoby, która jest w NL. Jak nie potrafisz robić takich profesjonalnych obróbek filmów to spytaj się znajomych czy potrafią. Ja osobiście mam pojęcie jak zrobić filmik, animację flash i inne ciekawostki, lecz jest to za mało, potrzebuję kogoś kto ma pojęcie o co mi chodzi, np. tworzenie w filmu w Sony vegas pro8, pinnacle, różne efekty filmowe, dźwiękowe. Najlepiej jakby stworzyć ekipę filmową (amatorską lecz profesjonalną takie hobby) tak jak Ty czy Twoi znajomi w NL. Możesz również pomóc mi w taki sposób, że wyślesz tego linka do Twoich znajomych w Polsce, którzy mogą mi pomóc( najwyżej będziemy współpracować przez internet), nie musisz być informatykiem (imformatyczką), żeby mi pomóc. Pisz na priv |
Ostatnio zmieniony przez Adam88 Czw Wrz 17, 2009 2:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|