Przesunięty przez: pawel1979 Pon Paź 12, 2009 8:18 am |
uwzajcie na uzytkownika daris to oszust |
Autor |
Wiadomość |
madziak
Poczatkujacy madziak
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 3:07 pm uwzajcie na uzytkownika daris to oszust
|
|
|
klamia z wyplatami a robota na pare dni to turek a ten facet bierze 100 euro |
|
|
|
|
monika87
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 4:44 pm Daris oszust!!!! Uwaga!!
|
|
|
W pełni panią popieram mnie też oszukał. Bierze kase za pośrednictwo po czym praca jest na 2 , 3 dni. A szef Turas to jego przyjaciel. Bydlaki |
|
|
|
|
duro
Poczatkujacy duro
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lut 2009 Posty: 10 Skąd: den haag
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 8:36 pm
|
|
|
za jaja takich,i na szubienice |
|
|
|
|
Andrzej 24
Andzej
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 9:30 pm
|
|
|
ZŁODZIEJE |
_________________ ANDRZEJ |
|
|
|
|
mario64
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 10:11 pm Re: uwzajcie na uzytkownika daris to oszust
|
|
|
[quote="madziak"]klamia z wyplatami a robota na pare dni to turek a ten facet bierze 100 euro[/quote
!czesto jest tak że nowo przybyty do firmy jest traktowany jako uzupełnienie braków -pracuje na gwizdek jak niema kogo dać- na poczatku rozmowy rekrutacyjnej gwarancja stałej pracy,a zanim osiądzie na robocie stałej to mija duzo czasu,a nie każdy ma czas i kase na wyczekiwanie stałej roboty zadługo-ja pracowałem 16 dni i zarobiłem 220 euro i potym okresie poprosiłem turasa o zaliczke jako pierwszą i odmówił mi-chciałem zato kupić lodówke ponieważ niebyło dla mnie miejsca -normalnie jaja jak berety-12 dni na sofie do tego.
Ja tam jeszcze wróce do holandii i łeb z płucami mu wyrwe.
Wyjechałem z hol i na drugi dzień emailem wysłałem swoje rystrykcje i pieniądze wpłyneły i zgodnie z umowa kary za porzucenie nie było jakoś.
Uważajcie rodzcy na te kwestie i szanujcie sie wzajemnie bo to co widziałem to woła o pomste do najwyzszego-istnieje często hasło ,,polak polakowi wilkiem jak idzie zadziobać u złodzieja że tak powiem-pozdrawiam-pamiętajcie,że kasa to nie wszystko-w jedności jesteście siłą ,a jak otym zapomnicie to was skreslą pojedynczo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
holland2007
Poczatkujacy holland2007
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:42 am
|
|
|
Dlaczego Polak Polakowi tak robi? Skąd się w nas to bierze? Jest taka firma jak SNCU
Oni się zajmują oszustwami. Nie bójcie się tam zgłaszać! |
|
|
|
|
German0s
Poczatkujacy

Wiek: 39 Dołączył: 24 Wrz 2009 Posty: 40 Skąd: ObeRschlesien
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:50 am
|
|
|
Za granicą to czasem wstyd się przyznać, że jest się Polakiem...Są tacy i nic się nie zrobi, ale jeden z drugim prędzej czy później dostanie za swoje, ja w to wierze. Pozdrawiam, tylko normalnych.. |
_________________ na trzeźwo świat na pewno nie do przyjęcia, absolutnie ! |
|
|
|
|
|