Konto w Rabobanku a powrót do kraju |
Autor |
Wiadomość |
Rena79
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 8:19 pm Konto w Rabobanku a powrót do kraju
|
|
|
Wróciłam do Polski, jednak w Holandii nie zamknęłam konta w Rabobanku(myślałam że zostanie ono zamknięte automatycznie jeśli przez dłuższy czas nie będzie wpływała tam wypłata). Teraz jednak obawiam się, że może jednak być pobierana opłata za prowadzenie tego konta a w ten sposób mogę mieć teraz jakiś debet. Zaznaczam, że jest to zwykłe konto, z którego mogę wybierać pieniądze tylko w Holandii, mam tylko kartę Rabopas, nie mogę sprawdzić stanu konta będąc w Polsce. Czy może ktoś z was wie czy posiadając zwykłe konto w Rabobanku, pobierana jest od niego jakaś prowizja? |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 8:39 pm
|
|
|
W Holadnii chyba nie ma banku ktory nie pobiera prowizji za prowadzenie... |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
7sylwia5
Poczatkujacy Sisi
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 12:51 pm
|
|
|
Z tego co się orientuję opłata jest pobierana za prowadzenie konta i na 99% możesz zamknąć konto listownie. Wystarczy, że napiszesz list do banku ( nie musi być to filia w której otwierałaś konto) z prośbą o zamknięcie konta z powodu powrotu do kraju. List podpisz i dołącz do niego ksero paszportu lub dowodu- strony z twoim zdjęciem i podpisem. Po paru tygodniach konto powinno zostać automatycznie zamknięte.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|