Paczka z nl do pl i na odwrot |
Autor |
Wiadomość |
sylwia_lelystad
Gaduła nad gadułami :-) zajeta..xD
Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 7:32 pm Paczka z nl do pl i na odwrot
|
|
|
Czy ktos juz dawal zlecenie przywiezienia czegosc badz odwiezenia ?
Chcialabym dostac jakies dane kontaktowe badz chociaz nazwe firmy w ktorej poszlo ok, no i oczywiscie tych ktorych nie polecacie. Mniej wiecej jak wyszlo cenowo.
Chodzi mi tylko i wylacznie o paczki.
Pozdrawiam |
_________________ ...stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek
z każdą wadą i zaletą gotowa konsekwencje ponieść... |
|
|
|
|
jorgus34
Poczatkujacy Witam!!!
Pomogła: 1 raz Wiek: 49 Dołączyła: 23 Lis 2009 Posty: 20 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 1:39 am
|
|
|
Witam! Widzisz to zależy z której części Polski jesteś, osobiście znam takich przewozników co zawożą bez problemu, których mogłabym Ci polecić,którzy jak to się mówi nie walą w trąbe a z kolei inaczej mówiąc jest wielu którzy nie wypełniają swoich obowiązków do końca ale ja osobiście na takich nie reaguje.
Tylko nasuwa się pytanie jaka to ma być paczka bo to zależy też od jej wielkości,ale teraz przed świętami to ceny chyba trochę spadną,konkurencja jest CI pod dostatkiem!
Ale myślę że w granicach 20euro np. jak napisałam wcześniej zależy od wielkości!!!
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Administrator2
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 77 Skąd: Nederland / Holandia
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 9:03 am
|
|
|
Rekomendujemy polską firmę działającą od wielu lat - Perfect BV (internet: www.perfectbv.nl).
Więcej informacji w Informatorze - http://www.niedziela.nl/t...czek-perfect-bv
POLSKA (PL): Cena za paczkę własną wynosi 1,25 € za kilogram plus 3,20 € za paczkę. Cena minimalna 15,70 € (jak za paczkę 10 kg). Maksymalny ciężar paczki 50 kg.
Firma ta odbiera paczki z każdego większego miasta w Holandii - lista miejsc jest na ich stronie internetowej www.perfectbv.nl
Poza tą firmą jest wiele przewoźników oferujących przewozy paczek - można je znaleźć w naszym serwisie ogłoszeniowym na http://ogloszenia.nl pod zakładką [71 Transport/Przewozy]. |
_________________ Administrator
[email protected] |
|
|
|
|
sylwia_lelystad
Gaduła nad gadułami :-) zajeta..xD
Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 10:18 am
|
|
|
ksiazki 2400 gram z Tychy do Lelystad.
Ksiazka |
_________________ ...stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek
z każdą wadą i zaletą gotowa konsekwencje ponieść... |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Śro Gru 09, 2009 1:52 pm
|
|
|
Ja ostanio wysylalem glosniki z Polski do Holandii za pomoca GLS (kurier) - paczka 50kg kosztowala mnie ~180pln)
Parcel-Shop http://www.gls-poland.com.../pricelist.php3
Paczka wyslana w srode dotarla do mnie w poniedzialek (przyczym czwartek byl w PL wolny) |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
leszek_damel
Poczatkujacy Transport paczek
|
Wysłany: Śro Lut 03, 2010 3:14 pm Bezpieczny szybki transport nl-pl
|
|
|
ogloszenie usuniete
niestety, nie umieszczamy w dzialach tematycznych forum ogloszen! |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Lut 03, 2010 4:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|