NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
RÓŻNICE W WYPEŁNIANIU DRUKÓW BELASTINGDIENST
Autor Wiadomość
wilk202 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sty 05, 2010 9:12 pm   RÓŻNICE W WYPEŁNIANIU DRUKÓW BELASTINGDIENST

witam wszystkich na forum

mam takie pytanko odnosnie rozliczenia podatku za prace w holandii.
a wiec, rozliczal mnie moj pracodawca i okazalo sie ze wypelnili to nie na tych drukach co trzeba, teraz przyszly mi do polski te prawidlowe druki i wypelnil mi je znajomy. Zauwazyłem że pozycje które wypełniał mi pracodawca na starych drukach, na nowych już zostają puste. Pytam o to bo podejżewam, że moj pracodawca specjalnie nieprawidłowo wypełnił mi druki. Lub moj znajomy popelnil akis blad w co watpie.

a oto roznice:

pozycja: [TOTAAL VERREKENDE ARBEIDSKORTING. LEES DE TOELICHTING BIJ VRAAG 4B na starym druku nie wypełnione a na nowym tak

pozycja: []aftrek ziektekosten en buitengewone uitgaven. neem over uit de
rekenhulp 'aftrekbedrag ziektekosten of a
ndere buitengewone uitgaven' bij vraag 13 in de toelichting[/color].- i tu na starym druku jest wpisana magiczna liczba 1049,00 ale nie mam pojęcia skad ta liczba, natomiast na nowym druku NIC.

pozycja:[] loon voor de zorgverzekeringswet. dit bedrag staat bijvoorbeeld op
uw jaaropgaaf. vermeld bij meerdere jaaropgaven het
totaalbedrag van het loon voor de zorgverzekeringswet.[/color] - tutaj na starym jest LOON ZVW =7.930 a na nowym NIC.

czy ktos moglby mi wyjasnic te roznice? czy ze wzgledu na inne druki byly takie roznice? czy moze moj pracodawca popisal glupoty?
bardzo prosze o pomoc,
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Sty 05, 2010 9:28 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu