NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy zna ktoś te biuro D.K.A.BV.na Beeklaan 5A w Hadze???
Autor Wiadomość
jorgus34 
Poczatkujacy
Witam!!!

Pomogła: 1 raz
  Wysłany: Sob Sty 16, 2010 10:04 am   Czy zna ktoś te biuro D.K.A.BV.na Beeklaan 5A w Hadze???

Praca może i by była...problem z wypłatą...płacą po miesiącu albo i dłużej : a na początku jest ściema że co tydzień...oszuści... nie polecam!!!Pracuje tam Polka M
Pozdrawiam :039:
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Gru 17, 2010 1:29 am, w całości zmieniany 1 raz  

ona21 
Nieśmiały użytkownik
ona

Wysłany: Sob Sty 16, 2010 11:18 am   

tak tak marta..... kiedys te biuro nazywalo sie A.T.E pracowalam tam jeden miesiac w 2008 i po miesiacu spakowalam sie i nic nawet nie powiedzialam.... mieszkalam na d biurem zrobili oczy jak wychodzilam z walizkami i wsiadalam do busa z innej firmy heheh malo na kolana nie padli zebym tylko zostala

PS. jezeli ktos tam pracowal to dajcie znac na priv moze sie znamy :031: pozdrawiam :039:

Kalasznikow 
Poczatkujacy
Kałasznikow

Wysłany: Sob Sty 16, 2010 11:35 am   

Jak odzyskać od nich kasę?

joanna1523 
Poczatkujacy
joanna1523

Wysłany: Nie Sty 17, 2010 1:19 pm   

To biuro to jest totalna porażką!!!!!!!!!! Mój facet na pierwsze pieniążki od nich czekał 7 tyg później dostał w miarę na czas ale obecnie pracuje gdzie indziej i mamy powtórkę z rozrywki Absolutnie nie polecam tego biura!!!!!!!!!!!!! A pani Marta o ile odbierze tel tylko zbywa ludzi że przelewy będą za 2 3 4 ....dni D.K.A. b.v OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!! :
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Gru 17, 2010 1:30 am, w całości zmieniany 1 raz  

87katie87 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sty 19, 2010 8:09 pm   

Sprawa tego biura zajmują się obecnie związki zawodowe (CNV) - firma D.K.A niewyplacila mojej mamie okolo 1000 Euro i nie tylko jej. Moja mama obecnie zjechala do Polski ale ja sie podjelam tej sprawy i na pewno nie zostawie tego tak jak jest.
Wszystkie pieniadze, które winni są oni ludziom będą wypłacone, kwestia tylko złożenia sprawy zbiorowej - wtedy jest to szybciej i sprawniej realizowane. Jezeli bedzie wiecej osob nie trzeba sie zapisywac do zwiazku, bo jezeli jest to tylko jedna osoba dopiero w rok po zapisaniu mozna zajac sie jej sprawa.
Sprawa zbiorowa jest realizowana od reki - wszystkie pieniadze, lacznie z wakacyjnym i innymi dodatkami ktore sie prawnie naleza sa wyplacone.
Bardzo prosze o kontakt osoby, którym "wiszą" oni pieniążki, ponieważ jedna osoba cudów nie zdziala ale razem damy radę. Nie można im darować nawet 1 Euro a co dopiero pieniedzy za kilka tygodni lub tez miesiecy.
Moja mama pracowała pod Bredą, przy pakowaniu owoców i warzyw, lada dzień będę miała pismo sporządzone do tego zakładu przez księgowego, każdego, który chciałby sie pod nim podpisać (każdego kto posiada umowę od D.K.A lub cokolwiek na dowod ze u nich pracowal, bo na zakladzie codziennie były zbierane dowody, także tam lista obecności jest)
proszę o jak najszybszy kontakt na adres
e-mail [email protected]
najlepiej do końca tyg, ponieważ pismo do zakładu pracy planuję wysłać w poniedziałek. Nie trzeba się obawiac o jakiekolwiek grozby ze strony D.K.A poniewaz sprawa tam kierowana przez zwiazki jest kierowana anonimo.
Nazwiska ewentualnie sa potrzebne do zakladu pracy, poniewaz oni zaplacili pieniadze, a to agencja je gdzies "zapodziala", wiec i podatek sie " zapodzial" co pewnie zainteresuje Belastingdientst.
Wszystkie osoby poszkodowane prosze o kontakt [email protected]

joanna1523 
Poczatkujacy
joanna1523

Wysłany: Pią Sty 22, 2010 5:35 pm   

D.K.A. wypłaciło mojemu facetowi zaległą kasę oczywiście nie obyło sie bez krzyku argumentów że on chce od nich swoje ciężko zarobione pieniądze staneło na tym że powiedział że zgłosi ich do SNCU dopiero wtedy oddali co nasze. Mimo to że nam oddali to i tak nie popuścimy tym naciągaczom!!!!!!!!!!Dzwoniliśmy dziś do SNCU ale oni nie pracują w piątki zadzwonimy w pon. :026: czas D.K.A utrzec nosa :072: aby juz nigdy nikogo nie oszukali podaje nr tel do SNCU 0180642532 jeżeli jestescie oszukani to dzwońcie im nas więcej tym lepiej Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez joanna1523 Pią Sty 22, 2010 7:28 pm, w całości zmieniany 1 raz  

dzesmenka 
Poczatkujacy
Kotek

Wysłany: Pon Lut 01, 2010 3:30 pm   

Mam pytanko Joanno?
Czym się trudni ten skrót przez ciebie podany.SNCU ??????
Bo ja mam problem z zaległymi MI wypłaconymi pinioszkami przez iną firme .
Czy to jest jakieś biuro co pomaga ludzią w odzyskaniu swoich pinioszków.?
Bardzo proszę o odpowiedż i z góry dziekuje.

calendargirl288 
Super gaduła

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 10:41 pm   

a co to są pinioszki? :119: :072: i skrót się też niczym nie trudni, najwyżej instytucja lub biuro, od której/go pochodzi ten skrót mogą się czymś trudnić.

mariti 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lut 11, 2010 8:08 pm   

Powiem ze to wszystko napisane o DKA to jest prawda ,pracowałam przy słynnych gruszkach w Bredzie ,część niby pieniędzy została mi wypłacona po cięzkich interwęcjach a reszty nie mogę odzyskać, niby to nieduże pieniądze ale by się przydały. Gdy odwiedziłam biuro powiedziano ze kasa zostanie przelana następnego dnia ,i znów czekam.Jak zapytałam o kwotę ktorą maja jeszcze mi wypłacić to uzyskałam odpowiedz ze to system w kom. wylicza i tyle mi sie nalezy czyli wyszła stawka 5.80 e.Praca odbywała sie w nocy ,gdzie przys, dodatki a juz nie wspomne o dojazdach 3 godzinnych do pracy.Koszmar jak nie ma pracy kazdy sie czepia czego moze ale ku przestrodze ,omijajcie z daleka biuro DKA.

KaSiA27 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Lut 11, 2010 9:23 pm   :)))

Witam,ja również tam pracowałam i mnie również oszukali,nie chcieli wypłacać pieniedzy ale zgłosiłam sprawe do inspekcji pracy i zaraz mi wypłacili ale odeszłam z tej firmy.

ona12345678 
Poczatkujacy
ona12345678

Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 4:42 pm   biuro pośrednicze

witam
ja dostałam ofertę pracy z tej firmy,ale ciągle dzwonią a pracy nie ma dla mnie,ale widzę że nie warto jednak pracować w tej firmie???

mariti 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 8:07 pm   

dziewczyno nawet nie myśl o tym biurze bo szkoda pracować gratis, zadzwoń Job center, van koppen czy inne biura a tam nawet nie zaglądaj

Marek.P 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Gru 17, 2010 12:44 am   

Witam.
Pracowałem za pośrednictwem tego biura kilkanaście tygodni i nie dostałem całości należnej kasy, ani jaaropgaafu.
Dojeżdżałem z Hagi do Bredy codziennie na nocki do firmy pakującej gruszki.
Ludzi woziłem takimi wrakami, że aż strach. Gruchot opel movano, albo starsza ode mnie mazda z popękanymi oponami.
Na wypłatę czekało się tygodniami.
Napisałem maila do 87katie87, która być może już coś w sprawie tego biura robiła.
Jeśli zostałeś oszukany przez to biuro napisz tutaj, a zaczniemy działać.
Prawo jest po stronie tych, którzy potrafią się zorganizować po to, żeby je egzekwować.

Nik 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lut 04, 2011 11:03 pm   

Znam to biuro jest okrobne. Wlasciciel jest turkiem otwieral to biuro kilkaktotnie tylko ze pd inna nazwa z powodu nie wyplacalnosci tego biura.
Ten turas jest okropny przystawia sie do kazdej polki. A ta co pracuje w jego biurze oszustka jakich malo i >>>cenzura<<<.
Nie dajcie sie oszukac na to biuro idzcie do innego. Na prawde !!!!!

Odpowiedz do tematu