vtu people |
Autor |
Wiadomość |
anja81
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 2:39 pm vtu people
|
|
|
witam,
Poszukuję informacji o vtu people, ponieważ moja firma została im sprzedana. |
|
|
|
|
andrzejr84
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 11:52 pm
|
|
|
Nikt z moich znajomych nie pracuje w tej firmie, ale widocznie rosną w siłę, bo w ubiegłym roku przejeli przynajmniej jedno biuro pośrednictwa. Mieli kiedyś biuro w moim mieście i dowiadywałem się o warunki pracy u nich i wyglądało to przyzwoicie. Ale może ktoś wie więcej. Pozdrawiam:)
[ Dodano: Wto Sty 19, 2010 11:54 pm ]
A ja Twoja firma sie nayzwa? Pisałaś o swojej firmie jako uitzendbureau? |
_________________ Przypływ mądrości mierzy się upływem żółci |
|
|
|
|
anja81
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 20, 2010 7:50 pm
|
|
|
tak. To pośrednik. Zresztą zaczynałam pracę przez tempo team, które niestety było za drogie. Potem zmienili pośrednika na derksen dienstverlening i szef zaproponował przejście do tego pośrednika. |
|
|
|
|
Ernest.Fox
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lut 10, 2010 8:13 pm
|
|
|
Witam. Z początkiem 2010 roku Derksen dienstverlening został kupiony przez vtu people. Teraz wszystkie kontrakty podpisywane są z nimi więc anja81 siłą rzeczy nadal pracujesz przez DERKSEN dienstverlening. Pozdrawiam |
|
|
|
|
smoczu
Poczatkujacy Przemek
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 8:10 am
|
|
|
Firma bez probleemu , pracuje na Jumbo DC i jest ok |
|
|
|
|
anja81
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 7:22 pm
|
|
|
Ernest.Fox napisał/a: | Witam. Z początkiem 2010 roku Derksen dienstverlening został kupiony przez vtu people. Teraz wszystkie kontrakty podpisywane są z nimi więc anja81 siłą rzeczy nadal pracujesz przez DERKSEN dienstverlening. Pozdrawiam |
Akurat umowy czytać potrafię. Chodziło mi o ich sytuację na rynku pracy. Derksen dienstverlening nie ma zbyt wielu ofert pracy, a przejęcie przez większe biuro może wyjdzie tej firmie na dobre. Pozdrawiam |
|
|
|
|
smoczu
Poczatkujacy Przemek
|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 9:46 pm
|
|
|
Ilość ofert nie oznacza jakości biura ,wczesniej pracowałem w OTTO i maję dużo ofert ale co z tego jak przeważnie wikszość bywa na różnych firmach , głównie zalezy na jaką firmę trafisz i czy będziesz tam miał/a stałe zatrudnienie. Przedewszystkim firma ta jest wypłacalna i otrzymójesz kasę co prawda co miesiąc ale zawsze całą. |
|
|
|
|
|