| Szukam osob zainteresowanych fotografia | 

| Autor | Wiadomość | 

| agyosa   Poczatkujacy
 agyosa

| 

|  Wysłany: Nie Lut 21, 2010 7:13 pm   Szukam osob zainteresowanych fotografia |   
 |  
               | 
 |  
               | Hej, na imie mam Alicja, mieszkam w Nieuwegein i szukam osob z okolic lub nie do wspolnego wybywania w teren i robienia zdjec - uczenia sie od siebie - moga byc profesjonalisci i amatorzy - na pewno zapalency.
 Ja sama zajmuje sie fotografia hobbystycznie od 3 lat z malymi przerwami, mam za soba kurs fotograficzny dla poczatkujacych, interesuja mnie zdjecia portretowe, przerobki komputerowe, a tak w ogole to wszystko co zwiazane z tym tematem
   Jak jestescie zainteresowani stworzeniem wzajemnej grupy wsparcia wlasnego rozwoju i swietnej zabawy to prosze o kontakt

Jesli uda nam sie stworzyc zgrana grupe - nawet 2 osobowa, nie wykluczam organizacji malych wycieczek w NL i poza NL lub wynajecia studia do jeszcze lepszych efektow naszych fotografii
  Dla chcacego nic trudnego   
 Alicja: [email protected]

Moze ktos juz jest w takiej grupie i zechce mi pomoc ?

Wszelkie propozycje mile widziane
  ) Pozdrawiam!
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| biecia Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Wto Lut 23, 2010 2:35 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Myślę, że masz fajny pomysł. Ja też uwielbiam robić zdjęcia, ale jestem kompletną amatorką i nawet nie mam dobrego sprzętu. Nie  przeszkadza mi to jednak w fotografowaniu, staram się uwiecznić wszystko co zasługuje na uwagę. Chętnie bym się podszkoliła u Ciebie, ale mieszkam trochę za daleko   |  | 

|   |  | 

|   | 

| danke9   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pią Mar 05, 2010 3:19 pm   hobby fotografia |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam!!! Tak się szczęśliwie składa, że mamy tę samą pasję, odezwij się do mnie [email protected]  bardzo chętnie porozmawiam na temat fotografii, plenerów i wszystkich tematów z tym związanych. Pozdrawiam - Daniel
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| rafjen   Poczatkujacy
 Raf

| 

|  Wysłany: Śro Mar 10, 2010 8:40 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Fajny pomysł. Jestem amatorem w tym temacie ale chciałbym się wkrecić i jesli będzie organizowany jakiś wypad w plener to piszę się. Może ma ktoś doswiadczenie z adobe photoshop? |  | 

|   |  | 

|   | 

| tharr   Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Śro Mar 24, 2010 4:36 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Hej, 
 swietny pomysl, ja i fotografia to dopier bardzo pierwsze kroczki ale jesli chodzi o photoshop i obrobke to sie moge polecic
   |  | 

|   |  | 

|   | 

| Reed   Gaduła
 Szuflandia

| 

|  Wysłany: Czw Mar 25, 2010 10:40 am |   
 |  
               | 
 |  
               | To ja się też podłączę. Może jakieś wspólne wyjście w plener? Możemy zacząć od jakiegoś miasta, Utrecht czy Amsterdam... |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |