NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Pią Mar 05, 2010 5:12 pm
Bilderberg Group ludzie lubia jak sie nimi rządzi, o ile sie
Autor Wiadomość
Eloziom81 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 12:56 am   Bilderberg Group ludzie lubia jak sie nimi rządzi, o ile sie

ludzie lubia jak sie nimi rządzi, o ile sie im o tym zbyt często nie przypomina i daje złudzenie wolnosci

http://www.youtube.com/watch?v=sZhQJds4z4c

Polecam filmik niech każdy sobie rozumie to jak chce .
Nasza Kochana Królowa.......

Włos jeży się na głowie! Najnowszy film dokumentalny Alexa Jonesa, o spisku globalnej elity, mającej na celu ustanowienie Nowego Porządku Świata. Ma on polegać na eliminacji 90% populacji Ziemi i t...

korkosz
Gaduła

Wysłany: Czw Mar 11, 2010 1:56 pm   

no to pieknie ,na dokladke zapraszam na strone jackowskiego nautiluis i najlepiej usiadz w oknie i oczekiwac konca swiata...co za dol :088: wiadomo ze to nastapi....

Illumini 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Kwi 14, 2010 12:47 pm   

Nowy porzadek swiata to juz sie spelnia wszyscy najwazniejsi politycy swiata sa w tajnych organizacajch loza masonska bochema bilderberg klub czaszek illuminaci a ludzie dalej zyja nie swiadomi

Estamos 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 9:59 pm   

Jeśli powiedzą mi ile mam mieć dzieci, co robić gdzie mieszkać to wyjdę na ulicę. Nie będę sam, dołączylibyście do mnie prawda? Mówią że wszędzia kamery, no i co? Jakby Cię pokazali w scenerii intymnej to afera że hej.
Jest nas wielu, jeśli są to się nas boją. I będą bali dopóki nasze dzieci będą wiedziały do czego a właściwie czym jest wolna wola. Bo na pewno nie jest nią playstation....

Illumini 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 12:27 pm   

Barack obama jest sponsorowany i podlozony przez tych samych ludzi co bush, demokraci i republikanie sa wystawiani razem do wyborow dla tajnych organizacji nie ma znaczenia czy prezydent jest z prawa czy z lewa i tak zrobi co oni chca, po obamie bedzie Arnold ktory juz jest promowany przez nich i Arnold nie ukrywa swoich nazistowskich pogladow. Nowy porzadek swiata nadchodzi.

[ Dodano: Pią Kwi 23, 2010 2:00 pm ]
Dlaczego ten temat jest tak malo popularny na forum? Odwracacie wzrok i mowicie eee... Nie moze byc to jakas sciema przeciez jestem wolnym czlowiekiem, media mowia nam prawde a najwazniejsi politycy,bankierzy,wielkie korporacje wcale sie nie spotykaja na tajnych zebraniach i nie knuja o naszej przyszlosci

Odpowiedz do tematu