NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[Amsterdam] Szukam kolezanki do sportu
Autor Wiadomość
MartaAmsterdam 
Gaduła

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 3:26 am   [Amsterdam] Szukam kolezanki do sportu

Czesc! Poznam kolezanke do wspolnego uprawiania sportu i w tym pogaduszek, kawy itp. :020: , chetnie z Amsterdamu. Ja mieszkam na Slotervaart. Schudlam juz 10kg i mam jeszcze okolo 15kg do kontynuacji :) Mam ksiazke dr. Dukana dzieki jego metodzie schudlam bez zadnych glodowek, jedzac ile chce i o kazdej porze dnia i nocy, naprawde polecam. Moge pozyczyc ksiazke jak ktos chce. A teraz chcialabym jeszcze dolaczyc do tego sport, moze byc tenis, koszykowka, siatkowka, silka, basen :038: wszelakie sporty. Tymbardziej ze wiosna idzie a razem moze byc razniej zrzuciac kiloski! pozdrawiam i czekam na kontakt :039:

kasik50 
Poczatkujacy
kasik50

Wysłany: Pon Mar 15, 2010 10:21 am   

Witam. Ja bym z chęcią dołączyła do ciebie,bo takze szukam koleżanki do wsólnego uprawiania sportu i nie tylko, też chcę schudnąć parę kilo przed wakacjami, zapisałam się juz na fitnes 3 razy w tygodniu, tylko jest jeden problem, mieszkam kawałek od ciebie, dokładnie koło Mijdrecht, więc wspólne uprawianie sportu chyba nie wchodzi w gre. A tak przy okazji to gratuluję fajnego efektu, 10 kilo to jest juz coś, właśnie tyle by mi się przydało zgubić. Zyczę dalszych sukcesów...Pozdrawiam.

elektra001 

Wysłany: Śro Kwi 21, 2010 7:14 pm   

witaj ,ja też szukam kogoś takiego jak ty ale niestety przebywam obecnie w Amersfoort .Miło by było mieć koleżankę do wspólnych wypadów,gdyz jestem tu kompletnie sama ,nie mam nikogo z kim moglabym chociaż pogadać .Pozdrawiam cię i zycze dalszych sukcesow :039:
Ostatnio zmieniony przez elektra001 Śro Kwi 21, 2010 7:15 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu