Tradzik, zaczerwienienia, pomocy! |
Autor |
Wiadomość |
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 29 razy Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 390
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 3:54 pm
|
|
|
suska napisał/a: | Bede blagac lekarza domowego o skierowanie do dermatologa |
Heh obys dostala,ja tez blagalam i d..... przepisal hormony,ktorych nie biore + maść ,ktora o cudo zadziałała .Obyś miała więcej szczęscia ze swoim lekarzem.
A maść która mi pomogła to eryacne. |
|
|
|
|
suska

|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 4:22 pm
|
|
|
Nie moge brac hormonow, wiec tym mnie nie zbyje. Ta masc to antybiotyk? |
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM

|
|
|
|
|
suska

|
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 6:26 pm
|
|
|
Nie ma za co
Tylko dodam ,że zniknął ten cały syf po miesiącu regularnego stosowania bo to ważne. Na jakiegoś jednego sporadycznie syfa pomaga też sudocrem.Ale ta maść najważniejsze ,że działa.Mnie najpierw lekarz chciał nafaszerować hormonami ,potem pomyślał,ze jeszcze maść może przepisać ,kiedy powiedziałam ,że nie chce hormonów.No i ważne co jesz i co pijesz.
.
Powodzenia. |
|
|
|
|
suska

|
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 8:33 pm
|
|
|
Moze sprubuj serie Garnier dla skory wrazliwej . zel maseczka 3 w 1 ale jasna tubka .Ladnie myje oczyszcza rozjasnia skore przez co rozszezone pory staja sie mniej widoczne , Skora wyglada na czystrza , moze troszke skore wysuszyc ale mozna sobie z tym poradzic traktujac ja kremem.Mam rowniez do cery wrazliwej tonik bialo -niebieska buteleczka ..Moja skora jest masakrycznie wybredna ale poddala sie tym specyfikom .Moze i tobie poprawi skore .
[ Dodano: Pią Mar 26, 2010 8:41 pm ]
Garnier Clean Sensitive .Seria dla wrazliwcow .A maseczka Garnier Skin Naturals Pure Reiniging 3 - 1. |
|
|
|
|
suska

|
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 9:02 pm
|
|
|
Suska moze chlorem ?hihi zarcik Te garniery ,vichy i co tam jeszcze za duzo cudu nie zdziałają na taka cerę trzeba coś mocniejszego. |
|
|
|
|
suska

|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 9:31 pm
|
|
|
Tzn one sa bardzo pomocne, ale raczej jako dodatek. Bo jesli ktos nie dba o higiene twarzy, to moze ja smarowac nawet zlotem a i tak nie pomoze. |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 7:51 am
|
|
|
Zaproponuje ci jeszcze cos Zielone glinki albo inne kolory trzeba szukac w tych zdrowotnych sklepach lub sklepach internetowych .Seria garniera i glinki i troche to potrwa ale dziala .Glinka krzywdy ci nie zrobi ale troszke musi czasu uplynac zanim zobaczysz widoczny dla oka efekt .Tak jak mowisz jakis efekt byl po dwoch tygodniach stosowania Garniera dopiero mialam gebe jak po wybuchu ale juz pozniej bylo tylko lepiej .Osobiscie robilam dwa podejscia do tej kuracji ,za pierwszym razem zucilam w kat ,za drugim juz nie .Do dziela kolezanko co masz do stracenia a moze wrescie cos zyskasz i sie uda bedziesz miala buzke jak marzenie . |
|
|
|
|
ustuna
Poczatkujacy Ustuna
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Sie 2007 Posty: 17
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 11:05 am
|
|
|
Suska,a wystepje u Ciebie swedzenie i pieczenie?Czerwienisz sie pod wplywem temperatur?Jezeli tak to porozmawialabym z lekarzem o tradziku rozowatym.
Ja mialam takie objawy i okazalo sie ze mam tradzik rozowaty.Po przepisaniu masci (wazne bez sterydow) i kuracji antybiotykowej pomoglo.Zaczerwienienia pozostaja,bo tego nie da sie wyleczyc ale mozna miec to pod kontrola.Nalezy uwazac co na jedzenie i korzystac z kremow z wysokimi filtrami itd. |
|
|
|
|
Mariola101
Super gaduła Strasznie uparta...

Pomogła: 7 razy Wiek: 39 Dołączyła: 08 Lip 2009 Posty: 343 Skąd: Nl
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 9:44 pm
|
|
|
Suska unikaj też tłustego jedzenia ( kiełbasek na gorąco ) i pij duuuuużo wody mineralnej niegazowanej .
To takie działanie od środka |
_________________ Im kto wyższy, tym łatwiej i niżej spaść może.
— Adam Mickiewicz |
Ostatnio zmieniony przez Mariola101 Sob Mar 27, 2010 9:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
singelnl
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 8:42 am
|
|
|
Cytat: | Suska unikaj też tłustego jedzenia ( kiełbasek na gorąco ) |