Zamknięty przez: Gochna H Śro Mar 31, 2010 9:55 pm |
Van Koppen&Van Eijk |
Autor |
Wiadomość |
jolene89
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Mar 31, 2010 8:05 pm Van Koppen&Van Eijk
|
|
|
po 5 tygodniach pracy w tej firmie otrzymałam umowe- uwaga- w dniu, w którym poinformowalam firme, ze zamierzam sie zwolnic (dobrze, że chociaż wtedy). Nie otrzymalam w tym czasie ŻADNEGO przelewu. Dzwoniąc do 'koordynatora' dowiadywałam się, że pieniądze są 'poblokowane' przez umowę, której jeszcze nie mam(!) a ktorej domagalam się od samego początku. Pracowałąm na 2 zmianę, a za wieczorne godziny firma w której pracowałąm płaciła za mnie VanKoppenowi dodatkowe pieniądze (bodajże 125% podstawy za godzine). Wiem to od kierownika z tejże firmy. Natomiast koordynator zapewniał, że pieniędzy firma nie dostaje!!! Kolejna sprawa- wielu osobom brakowało kwot za kilka a nawet kilkanaście przepracowanych godzin. Pewnie dostanę odpowiedzi, że 'trzeba było z nami (Van Koppenem) porozmawiac na spokojnie'. Otóż olałam tą firmę bez żadnych wyjaśnień. I jeszcze bezczelne pytanie koordynatorów 'czemu wyjeżdzam tak szybko'... Jeśli mój przypadek jest 'odosobniony i jako jedyna miałam z nimi takie komplikacje to dobrze. Chociaż sądząc po ilości osób, które przestały lub w niedalekim czasie przestaną pracować dla VK&VE, nie jestem sama. Macie swoje rozumy, więc sami zdecydujcie czy wyjechac czy nie... Powodzenia |
_________________ From here to eternity... |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
Wysłany: Śro Mar 31, 2010 9:16 pm
|
|
|
Miałaś po prostu pecha.
Ze mną pracują osoby z tej firmy (sam z resztą w niej kiedyś pracowałem) i sobie chwalą |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|