Zamknięty przez: Gochna H Śro Cze 09, 2010 11:10 pm |
usuwanie przelewów czy jest taka mozliwosc |
Autor |
Wiadomość |
amarylis91
|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 11:13 pm usuwanie przelewów czy jest taka mozliwosc
|
|
|
Bardzo was proszę o pomoc.Moj maz pracuje w Holandii,ma konto w ABN AMRO,zawsze razem sprawdzalismy konto przez internet,on będąc w holandii a ja w polsce,podawal mi numery a ja wchodzilam na konto..................od pewnego czasu bardzo zwleka ze sprawdzaniem konta,ma rozne tlumaczenia,a ja tak sobie mysle czy jakby dostawal jakies inne pieniadze,ktore by chcial ukryc przede mną,to ma taką możliwość usuniecia tej tranzakcji z konta,lub jak by je komus innemu wysylał?czy jest taka mozliwosc,aby usuwał tranzakcje???????abym ja tego nie odkryla???????? |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Cze 05, 2010 12:22 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 11:34 pm
|
|
|
jak mogłaś wchodzić na jego konto w ABN jeśli do tego jest potrzebna karta i czytnik, do którego tą kartę się wkłada? |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 12:07 am
|
|
|
mozna miec wspolwlasnosc/pelnomocnictwo, 2 czytniki i 2 karty.
a jezeli chodzi o historie operacji na koncie, to nie ma mozliwosci usuniecia/dodania czegos. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
Ostatnio zmieniony przez zaq Sob Cze 05, 2010 12:08 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 12:20 am
|
|
|
amarylis91,
Cytat: | od pewnego czasu bardzo zwleka ze sprawdzaniem konta,ma rozne tlumaczenia,a ja tak sobie mysle czy jakby dostawal jakies inne pieniadze,ktore by chcial ukryc przede mną,to ma taką możliwość usuniecia tej tranzakcji z konta,lub jak by je komus innemu wysylał?czy jest taka mozliwosc,aby usuwał tranzakcje???????abym ja tego nie odkryla???????? |
czy maz czyta to forum? ...
a nie lepiej wyjasnic to miedzy soba a nie prac brudy publicznie ? |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
amarylis91
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 12:54 pm
|
|
|
Gdybyście czytali ze zrozumieniem,nie było by nie potrzebnych pytań.Mąż podaje mi wszystkie dane do konta a ja sobie wchodzę na konto przez internet,przecież to proste.I nie są potrzebne do tego 2 karty i 2 czytniki.No a Pani Moderator to już zupełnie mnie zaskoczyła swoją kulturą!!!!!!!
Po to jest forum aby pytać,jak się czegoś nie wie,a ja nie muszę opisywać moich relacji z mężem,po prostu zadałam pytanie i oczekiwałam odpowiedzi od kulturalnych ludzi. |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 1:32 pm
|
|
|
Ale właśnie chodzi o to, że do konta w ABN, żeby dostać się na nie przez internet to potrzebna jest karta i czytnik, więc nie wiem, jakie twój mąż ma konto i gdzie, ale w ABN Amro nie da się bez tego dostać do Internet Bankieren. A zaq odpowiedział ci już na twoje pytanie, nie, nie możliwe jest usunięcie transakcji z ich wykazu w na stronie banku. |
|
|
|
|
amarylis91
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 1:52 pm
|
|
|
calendargirl288
napisze jeszcze raz.....
jesteśmy razem na telefonie lub Skypie,ja wchodzę na stronę banku,on wkłada w czytnik kartę i mi podaje wszystkie numery,ja je wpisuje i otwiera mi się jego konto. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 2:06 pm
|
|
|
amarylis91,
no tak sie sklada ze umieszczajac post na forum, juz uchylilas rabka tajemnicy waszych wzajemnych relacji,
wiec teraz nie pisz ze Cytat: | nie muszę opisywać moich relacji z mężem |
Cytat: | ja sobie wchodzę na konto przez internet,przecież to proste | skoro takie proste ,to co stoi na przeszkodzie bys bez akceptacji meza dostala sie do konta i sprawdzila czy tam wszystko gra?
i czy czasem cie nie kantuje, bo co prawda nie wprost, ale o to wszak pytasz!
potwierdzam, aby dostac sie do konta potrzebny jest czytnik i karta
tak jak napisala calendargirl288, |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Sob Cze 05, 2010 9:53 pm
|
|
|
amarylis91, moze to byc dla Ciebie przydatna informacja, ze w tym miesiacu skarbowka przelewala zwroty za 2009, a w poprzednich miesiacach firmy przelewaly dodatki wakacyjne. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
amarylis91
|
Wysłany: Nie Cze 06, 2010 1:05 pm
|
|
|
Witaj
o dodatku to wiem,mąż dostał 960 euro........przynajmniej tak mi powiedział bo suma była połączona razem z wypłatą
co do skarbówki to mąż chce sie rozliczać razem ze mną ale musimy razem mieszkac pod jednym adresem 6 miesiecy,a tak nie jest,bo mamy 2 nieruchomosci,na jednej ja jestem wlascicielem a maz zameldowany jest tymczasowo,a na drugiej odwrotnie......ale dziękuje za informacje i zainteresowanie. |
|
|
|
|
henry
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 09, 2010 5:43 pm
|
|
|
napisz to co mi sie nasuwa
pazerna jestes proprostu,
malo ci?
nie ufasz mu?
na co ci taki maz skoro zapewne mu nie ufasz?
ps moderator juz napisal
pogadac normalnie a nie bawic sie w jakiegos zrabanego detektywa |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Śro Cze 09, 2010 5:57 pm
|
|
|
henry napisał/a: | napisz to co mi sie nasuwa
pazerna jestes proprostu,
malo ci?
nie ufasz mu?
na co ci taki maz skoro zapewne mu nie ufasz?
ps moderator juz napisal
pogadac normalnie a nie bawic sie w jakiegos zrabanego detektywa |
Bravo za ten post! |
|
|
|
|
amarylis91
|
Wysłany: Śro Cze 09, 2010 10:46 pm
|
|
|
henry i Bronka pazerni to wy jestescie...............chcecie się dowartościować pisząc takie bzdury ahahahahah jestescie żałośni,po co wy tu w ogóle jestescie.......aby się wymądrzać?widać w domu chowaliście się pod szafą a może w kanałach jak szczury wodne?co do moderatora to aż żal się wypowiadać, jeszcze nigdy nie widziałam kogoś tak nie inteligentnego!!!!! |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Śro Cze 09, 2010 10:53 pm
|
|
|
amarylis91 napisał/a: | nie inteligentnego |
"nie" z przymiotnikami piszemy lacznie, pani chodzaca inteligencjo. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

|
Wysłany: Śro Cze 09, 2010 11:15 pm
|
|
|
amarylis91,
koniec z tymi przyglupawymi tekstami w twoim wykonaniu
temat zamykam |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Cze 09, 2010 11:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|