Przesunięty przez: Gochna H Nie Cze 27, 2010 9:44 am |
Napiszcie prosze co myslicie o programie "Boemerang&quo |
Autor |
Wiadomość |
krystyna4444
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 11:27 pm Napiszcie prosze co myslicie o programie "Boemerang&quo
|
|
|
Znalazłam film w internecie i budzi wiele kontrowersji.Jedni piszą,że to cos w rodzaju skeczu i cały ten smiech jest 'specjalnie" a inni upierają sie,że to jednak taki niewypał czy gafa prowadzącego.na holenderskich stronach też znalazłam informacje bardzo niespójne...czy filmik jest Wam może bliżej znany?Jesli wiecie cos na jego temat prosze o napisanie...bardzo mnie ciekawi czy to prawda czy nie.
Podaje link do obejrzenia fragmentu na you tube
http://www.youtube.com/watch?v=44_ERw0nTTE
z góry dzięki za odpowiedzi:)
[ Dodano: Czw Cze 24, 2010 11:30 pm ]
Dodam jeszcze,że domyslam sie ,że program był rezyserowany...chodzi mi o ten smiech...mozna znaleźć w necie film w którym prowadzący wyjasnia co sie z nim stało po tym programie tzn,że go wyrzucili i zaczął prace w radio...ale na wiki pedia ang można przeczytac,że to wszystko bylo aranzowane więc jak w koncu?jak myslicie? |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
|
|
|
|
kasia2888888
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 8:36 am
|
|
|
Kurcze wszystko byloby jasne gdybym nie obejrzała tego filmy na którym sam Hartman tłumaczy sie ze swojej wpadki.prosze o obejrzenie filmiku i napisanie cos na jego temat.Uważacie,że to wszystko jest skeczem nawet widząc teraz jak prowadzący opowiada o tym co sie z nim stało po tym programie i jak został z niego wyrzucony?Kurcze...chciałabym bardzo wiedziec...ale cos mi sie nie zgadza...
http://www.youtube.com/watch?v=ixafZ8bnSwk |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 9:55 am
|
|
|
Tak, to tez nalezy do tego skeczu, zeby wygladalo prawdziwie. A ten filmik to byj juz tu kilka lat temu umieszczony na forum w dziale humor. |
|
|
|
|
|