Wysłany: Pon Lip 05, 2010 7:58 pm Balastingdienst Ważne
witam mam problem otóż dostałem niebieska kopertę i napisali mi sumę zwrotu oraz podali nr konta którego już nie używam od roku. jest to konto holenderskie. poszłem z tym do swojego biura i powiedzieli mi że mam czekać na kolejny list z formularzem o numer konta ale to trochę dziwne bo numer na tym podsumowaniu zwrotu już istnieje i jest to numer na moje stare konto a ja wcale nie otrzymałem takiego listu z formularzem do uzupełnienia takiego numer. co mam zrobić . jest to pilne. proszę pomóżcie
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Lip 05, 2010 8:00 pm, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze umiescic post w temacie o zwrocie podatku, po drugie czym predzej wyslac formularz o zmianie konta, do sciagniecia na stronie Belastingu.
Nie słuchaj biura. Po to podali Ci znany im Twój numer konta, abyś mógł zareagować jeśli będzie niepoprawny. Teraz piłeczka jest po Twojej stronie i urząd skarbowy będzie oczekiwał na Twoją reakcję w określonym czasie, jak jej nie będzie to przyjmą, że podane konto jest prawidłowe.
Dziekować postaram się to szybko ogarnąć. Te biura w Polsce to idą po jak najprostszej linii i nie obchodzi ich to że rozmawiają w imieniu ludzi z US. Dziękuje za pomoc