Podróż służbowa - zwrot kosztów |
Autor |
Wiadomość |
aska1703
Gaduła
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Mar 2008 Posty: 188
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 9:19 pm Podróż służbowa - zwrot kosztów
|
|
|
Witam! Mam takie pytanie , czy za podróż służbową ( z Nl do Pl i Pl do Nl ) oprócz kosztów paliwa coś się jeszcze należy? Chodzi mi o tzw.dietę w delegacji.
Kontrakt holenderski, a podróż na zlecenie holenderskiego pracodawcy ale prywatnym samochodem. |
|
|
|
|
mario007
Super gaduła
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Lip 2009 Posty: 338 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 9:27 pm Re: Podróż służbowa - zwrot kosztów
|
|
|
aska1703 napisał/a: | Witam! Mam takie pytanie , czy za podróż służbową ( z Nl do Pl i Pl do Nl ) oprócz kosztów paliwa coś się jeszcze należy? Chodzi mi o tzw.dietę w delegacji.
Kontrakt holenderski, a podróż na zlecenie holenderskiego pracodawcy ale prywatnym samochodem. |
0.19ct za kilometr, a co do kosztow pobytu (hotel, jedzenie w czasie podrozy) to zalezy od tego co stoi w twoim kontrakcie, albo jak sie umowiliscie. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 11:14 am
|
|
|
Zawsze w podrozy sluzbowej zbieram rachunki za wszystko - jedzeinie, hotel, taksowki. Z hotelami dowiedz sie w firmie czy macie jakies preferowane lub max ceny.
A i przed podroza mozesz dostac 30% progozowanych kosztow |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
Ostatnio zmieniony przez m4rcin Wto Lip 20, 2010 11:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|