NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
tłumacz-translate
Autor Wiadomość
aknairam 
Gaduła nad gadułami :-)
mari(an)ka

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 9:40 pm   tłumacz-translate

Jak logowałam sie do banku to automatycznie właczał mi sie tłumacz Ale cos mi sie popsuło (nie moglam sie wogole zalogowac ) i zaczęłam naprawiać :021: -nawet sie udało ,tylko zgubiłam gdzies tego tłumacza ! Moze mi jakas kumata osóbka podpowiedziec jak to odkręcic ?
Słyszałam ,ze 90% ludzi korzystających z internetu nie ma pojęcia jak to działa , o co tu chodzi ,klika sobie i tyle .Ja jestem na czele tej 90 -tki :033: .

jagodka 
zona udomowiona

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 9:12 pm   

http://translate.google.c...e%20po%20polsku

doronio 
Super gaduła
->OPOLE.ZWM<-

Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 1:53 pm   

pasek narzedzi google translate info:
http://www.google.com/sup...86&ctx=mi&hl=pl

aknairam 
mari(an)ka

Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 2:55 pm   

jagodka doronio dzieki jak nie wiem co ! Powiem tak jak jest (a co sie bede :033: )
Zwyczajnie: nie ogarniam tego . Chodzi o to ,ze mialam (chyba) zainstalowanego tego tłumacza,bo nie musialam kopiowac i wklejac i tlumaczyc tylko w prawym rogu pojawiał sie zawsze po wlączeniu strony np banku (na tym mi najbardziej zalezy),,translator,,i tylko kliknelam i cala strona sie automatycznie tlumaczyla a teraz gdzies mi sie to podzialo a ja ? kapota ! nie umie tego przywrocic !Ale jeszcze raz dzieki za rady.

doronio 
Super gaduła
->OPOLE.ZWM<-

Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 5:24 pm   

Dobra -to jeśli uzywasz Internet Explorer to masz wyszukiwarke google na górze w pasku, zaraz pod adresem strony (jeśli nie masz to wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszki w puste pole niedaleko miejsca gdzie się wyświetlają zakładki stron i tam nacisnąć google toolbar)
zaraz po prawej stronie od tej wyszukiwarki masz ->szukaj ->udostepnij --->sidewiki i któreś z koleji będzie "tłumacz" bądź jak masz angielską wersje IE to "translate" i wystarczy, że tam naciśniesz i się ci pojawi pasek do tłumaczenia stron.
Jak używasz firefoxa zamiast IE to myśle, że wszystko będzie podobnie się odbywało.
pod spodem masz gdzie to powinno się znajdować
Ostatnio zmieniony przez doronio Wto Wrz 21, 2010 5:29 pm, w całości zmieniany 1 raz  

aknairam 
mari(an)ka

Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 8:12 pm   

doronio jeszcze raz dzieki jak nie wiem co ! naprawde mnie nauczyłes ! az nie moge uwierzyc :038: A ja sie tyle nagimnastykowałam ! :033: pzdr.

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Śro Wrz 22, 2010 10:57 pm   

Witam,

JA korzystam z Mozili i robię to tak:

Np chce przetłumaczyć stronke ing.nl to wpisuje www.google.pl i wklejam ing.nl i z prawej strony jest opcja tlumacz strone i stronke ing.nl mam po polsku ... :079:

Pozdro

jacekjola 
Poczatkujacy
szczupak

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 6:40 pm   

w wyszukiwarke wpisz,TLUMACZ,kliknij szukaj,i napewno cos znajdziesz,tak najprosciej,powodzenia

Odpowiedz do tematu