tłumacz-translate |
Autor |
Wiadomość |
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 9:40 pm tłumacz-translate
|
|
|
Jak logowałam sie do banku to automatycznie właczał mi sie tłumacz Ale cos mi sie popsuło (nie moglam sie wogole zalogowac ) i zaczęłam naprawiać -nawet sie udało ,tylko zgubiłam gdzies tego tłumacza ! Moze mi jakas kumata osóbka podpowiedziec jak to odkręcic ?
Słyszałam ,ze 90% ludzi korzystających z internetu nie ma pojęcia jak to działa , o co tu chodzi ,klika sobie i tyle .Ja jestem na czele tej 90 -tki . |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
|
|
|
|
aknairam

|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 2:55 pm
|
|
|
jagodka doronio dzieki jak nie wiem co ! Powiem tak jak jest (a co sie bede )
Zwyczajnie: nie ogarniam tego . Chodzi o to ,ze mialam (chyba) zainstalowanego tego tłumacza,bo nie musialam kopiowac i wklejac i tlumaczyc tylko w prawym rogu pojawiał sie zawsze po wlączeniu strony np banku (na tym mi najbardziej zalezy),,translator,,i tylko kliknelam i cala strona sie automatycznie tlumaczyla a teraz gdzies mi sie to podzialo a ja ? kapota ! nie umie tego przywrocic !Ale jeszcze raz dzieki za rady. |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 5:24 pm
|
|
|
Dobra -to jeśli uzywasz Internet Explorer to masz wyszukiwarke google na górze w pasku, zaraz pod adresem strony (jeśli nie masz to wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszki w puste pole niedaleko miejsca gdzie się wyświetlają zakładki stron i tam nacisnąć google toolbar)
zaraz po prawej stronie od tej wyszukiwarki masz ->szukaj ->udostepnij --->sidewiki i któreś z koleji będzie "tłumacz" bądź jak masz angielską wersje IE to "translate" i wystarczy, że tam naciśniesz i się ci pojawi pasek do tłumaczenia stron.
Jak używasz firefoxa zamiast IE to myśle, że wszystko będzie podobnie się odbywało.
pod spodem masz gdzie to powinno się znajdować |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
Ostatnio zmieniony przez doronio Wto Wrz 21, 2010 5:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
aknairam

|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 8:12 pm
|
|
|
doronio jeszcze raz dzieki jak nie wiem co ! naprawde mnie nauczyłes ! az nie moge uwierzyc A ja sie tyle nagimnastykowałam ! pzdr. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Śro Wrz 22, 2010 10:57 pm
|
|
|
Witam,
JA korzystam z Mozili i robię to tak:
Np chce przetłumaczyć stronke ing.nl to wpisuje www.google.pl i wklejam ing.nl i z prawej strony jest opcja tlumacz strone i stronke ing.nl mam po polsku ...
Pozdro |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
jacekjola
Poczatkujacy szczupak
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 6:40 pm
|
|
|
w wyszukiwarke wpisz,TLUMACZ,kliknij szukaj,i napewno cos znajdziesz,tak najprosciej,powodzenia |
_________________ jacek |
|
|
|
|
|