NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Nie Paź 24, 2010 12:27 pm
Podrywa mnie facet.
Autor Wiadomość
grzybu 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Paź 24, 2010 11:44 am   Podrywa mnie facet.

W mojej pracy cały czas doczepia się do mnie jeden koleś(jest gejem, holendrem), cały czas gapi się na mnie, na moją dupę itd. ja przenoszę wózki a on podchodzi do mnie od tyłu i mnie gila (jeszcze za tyłek na szczęście mnie nie chwycił) Grzecznie mu powiedziałem, że ja jestem hetero ale on i tak dalej swoje. Głupio się z tym czuję, jakieś porady ? bo jeszcze nigdy nie miałem takiej sytuacji...

mario007 
Super gaduła

Wysłany: Nie Paź 24, 2010 11:51 am   Re: Podrywa mnie facet.

grzybu napisał/a:
W mojej pracy cały czas doczepia się do mnie jeden koleś(jest gejem, holendrem), cały czas gapi się na mnie, na moją dupę itd. ja przenoszę wózki a on podchodzi do mnie od tyłu i mnie gila (jeszcze za tyłek na szczęście mnie nie chwycił) Grzecznie mu powiedziałem, że ja jestem hetero ale on i tak dalej swoje. Głupio się z tym czuję, jakieś porady ? bo jeszcze nigdy nie miałem takiej sytuacji...

Raz sie zyje i mysle ze wszystkiego trzeba chocby raz w zyciu sprobowac haha :033:

LeGolasik 
Gaduła nad gadułami :-)
LeGolasik

Wysłany: Nie Paź 24, 2010 12:26 pm   

Powiedz mu że nie życzysz sobie takiego traktowanie.Jeśli dalej nie poskutukuje to zgłoś do szefa molestowanie seksualne.

Kurt Cobain

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 12:46 pm   

grzybu, moze dales mu jakis sygnal i dlatego teraz te podchody ...

mozesz skorzystac z rady LeGolasik, o ile szef tez nie jest gejem
trzeba uwazac bo oskarzenie kogos o molestowanie seksulane moze skonczyc sie procesem w Sadzie

(taka cicha rada daj mu w zeby,to nastepnego gilania nie bedzie )

( ͡° ͜ʖ ͡°).

mario007 
Super gaduła

Wysłany: Nie Paź 24, 2010 12:52 pm   

LeGolasik napisał/a:
Powiedz mu że nie życzysz sobie takiego traktowanie.Jeśli dalej nie poskutukuje to zgłoś do szefa molestowanie seksualne.

Patrzenie na kogos to jeszcze nie molestowanie seksualne, zreszta zastanow sie czy gdybys Ty patrzyl na kobiete to byloby to karalne. Przeciez ludzie orientacji heteroseksualnej nie lapia za tylek innej kobiety tylko dlatego ze im sie podoba.

doronio 
Super gaduła
->OPOLE.ZWM<-

Wysłany: Nie Paź 24, 2010 1:10 pm   

Gochna H napisał/a:
oskarzenie kogos o molestowanie seksulane moze skonczyc sie procesem w Sadzie

(taka cicha rada daj mu w zeby,to nastepnego gilania nie bedzie )

Oskarżenie o molestowanie może skończyć się procesem, a już danie komuś w zęby (naweet "podstawne") to już nie? :119:

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 1:31 pm   

doronio,

cos ty taka zdziwone mine zrobil?

moze czytaj miedzy wierszami, bo inaczej beda ciebie gilali, nawet jak jak sobie na to ( nie) pozwoilsz

( ͡° ͜ʖ ͡°).

Guiscard 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Paź 24, 2010 2:35 pm   

He, myslalem,ze post napisala kobieta. Ale masz problem:P. Pogon go. Jak jest gejem to grozna mina i grozenie palcem wystarczy:D. W sumie to co sie przejmujesz po to ma oczy niech sie gapi.Chyba,ze dziwnie stoi za twoimi plecami i Ci to bardzo przeszkadza;].
Porob jakies zarty z niego. Zacznij krecic pupa albo sie do niego zalecaj:D

Wedlug mnie chyba zbyt powaznie traktujesz cala sprawe.

Mucha_75 
Mucha

Wysłany: Nie Paź 24, 2010 2:57 pm   

mario007 napisał/a:
LeGolasik napisał/a:

Patrzenie na kogos to jeszcze nie molestowanie seksualne, zreszta zastanow sie czy gdybys Ty patrzyl na kobiete to byloby to karalne. Przeciez ludzie orientacji heteroseksualnej nie lapia za tylek innej kobiety tylko dlatego ze im sie podoba.

Molestowanie seksualne, to nie tylko obmacywanie, czy zaciąganie silą do kibla, do tego zaliczają się również lubieżne spojrzenia, i każde zachowanie, jakie ma podtekst erotyczny, którego druga osoba sobie nie życzy.
Ostatnio zmieniony przez Mucha_75 Nie Paź 24, 2010 2:58 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Rauf 
Gaduła

Wysłany: Nie Paź 24, 2010 8:58 pm   

grzybu, widzisz kolego jaki jestes 'mieski' :039: heheh ,w zarcie mu cos powiedz to mu sie moze glupio zrobi i zaczai

jso 

Wysłany: Pon Paź 25, 2010 10:21 am   

Spróbowałeś dać mu do zrozumienia, że nie jesteś zainteresowany. Padły propozycję bicia oraz eskalacji. Moja propozycja jest pośrednia: przy kolejnej okazji powiedz mu "spier..." w języku, w którym się komunikujecie. Może bardziej dosadna wiadomość uświadomi mu, że to naprawdę Ci przeszkadza.

grzybu 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Paź 25, 2010 7:41 pm   

Wogóle niewiem na jakiej podstawie można osądzać mnie że jestem nie męski skoro spodobałem się gejowi ? Wybaczcie, że nie wtapiam się w ten stereotyp Polaka w holandii który jest łysy, napakowany, klnie jak szewc i za grosz jakiejś ogłady(a w sumie nie stereotyp bo dużo takich osób widziałem w pracy na ulicy itd)

Po prostu jak mu cokolwiek powiem to nie chce by przylepiono mi potem łaty homofoba i tyle.

Dziękuje za wszystkie porady : )

Athlon 
Gaduła

Wysłany: Pon Paź 25, 2010 8:28 pm   

mam jeszcze jedna rade...podczas przerwy na lunch, jonge harring met uitje lub nawet dwa , do tego sluszna porcja verse knoflooksaus, a potem juz tylko romantyczna rozmowa w cztery oczy....to zawsze dziala ...,na kobiety rowniez!!!

jagodka 
zona udomowiona

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Wto Paź 26, 2010 9:43 am   

Grzybu, powiedz mu to wprost najlepiej przy paru swiadkach aby przestal te podrywy bo nie jestes tym typem

Nie wiem co innego moze pomoc, wyglada na to ze facet sobie Ciebie upatrzyl aby robic zarty, moze go bawi Twoja reakcja. :027:

pawell216 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Paź 27, 2010 6:15 pm   

haha to masz pecha ja bym mu recznie wytlumaczyl ze mnie nie interesuje.ale to wtwoj wybur hehe dobre .pozdrawiam

Odpowiedz do tematu