Zapytanie Faza B |
Autor |
Wiadomość |
Berlinczyk2
Poczatkujacy Berlinczyk
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 5:23 pm Zapytanie Faza B
|
|
|
Czy jest mozliwe,aby p[o przejsciu na faze B biuro pracy zmienilo stawke na nizsza o jakies 12 centow na godzine jako powod podajac,ze teraz w razie choroby to biuro bedzie mi placic chorobowe i na to jest z tego odkladane?? |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 8:19 pm Re: Zapytanie Faza B
|
|
|
Berlinczyk2 napisał/a: | Czy jest mozliwe,aby p[o przejsciu na faze B biuro pracy zmienilo stawke na nizsza o jakies 12 centow na godzine jako powod podajac,ze teraz w razie choroby to biuro bedzie mi placic chorobowe i na to jest z tego odkladane?? |
Moim zdaniem powini podnieść stawkę a nie ja obniżyć ...
Prawo do zasiłku chorobowego ma każdy pracownik nawet tymczasowy jesli pracuje legalnie ...
Od kiedy to biuro płaci chorobowe ... albo ja zle poinformowany albo BIURO chce Cie "skubnąć" na 12 centów na godz ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Jagoda97
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 04 Gru 2008 Posty: 802
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 10:01 pm Re: Zapytanie Faza B
|
|
|
Berlinczyk2 napisał/a: | Czy jest mozliwe,aby p[o przejsciu na faze B biuro pracy zmienilo stawke na nizsza o jakies 12 centow na godzine jako powod podajac,ze teraz w razie choroby to biuro bedzie mi placic chorobowe i na to jest z tego odkladane?? |
Masz na mysli stawke netto czy brutto? |
|
|
|
|
|