Aktywacja internet w ING |
Autor |
Wiadomość |
Mariusz_gda
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 2:04 pm Aktywacja internet w ING
|
|
|
Witam wszystkich.Mam pewien problem, jak napisałem chodzi o aktywacje pakietu internetowego w banku ING. Aktualnie znajduje sie w polsce i niemoge pobrac swoich pieniedzy z powodu takiego iz, przy zakładaniu konta holenderskiego pomagała mi znajoma która zamiast mojego adresu, na którym byłem zameldowany podała swój. A w tym przypadku bank nie wysle karty imiennej, mam tylko temporary card której "przydatnośc do spozycia" dawno sie skonczyła. Szukałem w goglach mozliwosci aktywacji ale nic nie znalazłem.Moze któreś z was, drodzy forumowicze miało podobny przypadek?Z góry dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
Winter
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 453 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 6:15 pm
|
|
|
Musisz do nich zadzwonić o zmianę adresu na adres koleżanki, trwa to do 10 dni. Następnie wniosek o internet - na stronie masz Aanvraag Mijn ING. Koło 4-5 dni. |
|
|
|
|
nuta
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 17 Cze 2009 Posty: 469
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 6:37 pm
|
|
|
a kto odbierze za niego haslo? |
|
|
|
|
Winter
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 6:45 pm
|
|
|
On musi i tu jest problem, nie masz tokena do karty, żeby się zalogować? |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 8:34 pm
|
|
|
Witam,
Niestety wydaje mi sie ze z PL nic nie zalatwisz ...
Ponieważ nawet jak zmienisz adres do korespondencji to kartę odbiera sie osobiście ( jak mnie pamięć nie myli )
Psss
Jest ma forum obszerny temat o banku ing wiec tam mogłeś spytać a nie zakładać specjalnie nowy tematy ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
Ostatnio zmieniony przez Beny.rac Czw Gru 02, 2010 8:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Winter
|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 9:15 pm
|
|
|
W każdym razie dowód sprawdzają na pewno, przy odbiorze karty, czy kluczach, etc. |
|
|
|
|
|