CSU - skarga!!! |
Autor |
Wiadomość |
ON
Poczatkujacy ON
|
Wysłany: Śro Sty 19, 2011 6:02 pm CSU - skarga!!!
|
|
|
Witam wszystkich!!!potrzebuje pomocy.Chce wyslac e-maila najlepiej do siedziby CSU albo do organu W CSU ktory zajmuje sie warunkami pracy oraz stosunkiem szefostwa do pracownikow. Chodzi mi o dyskryminacje oraz o ciche ucinanie godzin. Problem jest taki ze nie znam dokladnego adresu strony gdzie moglbym te informacje przeslac. Jesli ktos sie orientuje w tym prosze o odpowiedz.dzieki pozdrawiam |
|
|
|
|
darkis
Super gaduła
Pomógł: 5 razy Wiek: 53 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 360 Skąd: Venlo-Nijmegen
|
|
|
|
|
janzia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 19, 2011 8:03 pm
|
|
|
ON a w jakim mieście bo moja żona pracuje w CSU i też o tym w pracy słyszała.Ale jej dzięki mnie nie podskoczą.mam kontakt z tą firmom telefonicznie i na e-maila oraz mogę sprawdzić osoby czy im ucięto godziny a co do rasizmu to trzeba to udokumentować np jakieś nagranie lub świadkowie co zaręczą o zaistniałym fakcie. |
|
|
|
|
ON
Poczatkujacy ON
|
Wysłany: Śro Sty 19, 2011 9:42 pm
|
|
|
janzia to miasto to Eindhoven.Jak macie jakies solidne namiary na organy w CSU ktore sie tym zajmuja to bylbym wdzieczny. |
|
|
|
|
janzia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 12:08 pm oszustwa w CSU
|
|
|
to prawda bo sama jestem oszukiwana w ten sposób, że za pracę 3-ch godzin dziennie jako sprzątaczki podpisanej umowy o pracę i faktycznie wykonywanej płaca 2,5 a reszta jest niepłatna i dlatego odchodzę od złodziejskiej firmy.Gdzie słyszałam ,że inni pracownicy te3ż sa oszukiwani |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 1:23 pm
|
|
|
janzia
moze okresl sie dokladnie ,kim jestes kobieta czy mezczyzna
Cytat: | moja żona pracuje w CSU i też o tym w pracy słyszała.Ale jej dzięki mnie nie podskoczą |
Cytat: | sama jestem oszukiwana w ten sposób |
raz wystepujesz jako kobieta, innym razem jako mezczyzna
|
|
|
|
|
janzia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 7:00 pm
|
|
|
A to sorki bo część postów ja pisałem a tam gdzie występuje jako kobieta to moja żona jak ja w pracy to ona na moim loginie pisze. Wróciłem do moich postów i faktycznie kilka postów pisała żona.Ale to tylko potwierdza że piszemy szczerze i prawdę. |
|
|
|
|
|