Przesunięty przez: Gochna H Pią Sty 14, 2011 10:07 pm |
Gdzie na dyskotekę...? |
Autor |
Wiadomość |
P.A.N.O.
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 8:03 pm Gdzie na dyskotekę...?
|
|
|
Witam! Chciałbym się wybrać z żoną na jakąś fajną imprezę, dyskotekę lub pubu gdzie można potańczyć. Czy znacie jakieś fajne miejsca i co możecie o nich powiedzieć? Pozdrawiam |
|
|
|
|
EdysiaK
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 9:45 pm
|
|
|
post nie na temat edytowany
nie masz innego ''tematu'' tylko pytanie ludzi o miejscowosc w ktorej mieszkaja ? |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Sty 16, 2011 11:51 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
sajenka88
Poczatkujacy sabina
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 11:24 am
|
|
|
my jedzimy do tiel na imprezki jest tam niewielki bar i można potańczyc. dj puszcza polska muzykę a wlascicielami jest rosjznka i turek:) wejście 5 euro w tym dostajesz zetony i mzoesz za nie wybrac piwko:) pozdrawiam |
_________________ jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód... beztrosko na prosto:) |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 1:14 pm
|
|
|
sajenka88 napisał/a: | my jedzimy do tiel na imprezki jest tam niewielki bar i można potańczyc. dj puszcza polska muzykę a wlascicielami jest rosjznka i turek:) wejście 5 euro w tym dostajesz zetony i mzoesz za nie wybrac piwko:) pozdrawiam |
Witam,
Mówisz o miejscu w tiel gdzie można kupić polskie piwko ???
Parkiet bardzo mały ???
Jeśli tak to byłem tam raz ( w tamtym roku )i to co widziałem mi starczy ( Panowie w dresach najeb , przewaga facetów - kilka dziewczyn , brak ochrony itp
Może obecnie coś się zmieniło ale jak widze w clubie/pubie KOLESI w dresach i nie ma selekcji ani ochrony to niestety ale nie polecam takiego clubu/pubu ...
Ja z mojej strony moge polecic :
Club Rodenburg lokalizacja :Beesd
Plusy :
+ dobra ochrona , selekcja( DRESY nie wejda ) , wykrywacz metali itp ( więc małe prawdopodobieństwo że dostanie sie kosa po brzuchu )
+ różna muzyka ( zarówno pop , dance, techno , trance itp )
+ ciekawe wnętrze dobry sprzęt ( nagłośnienie , lasery itp)
Minusy:
- małolaty (wiem że w NL można sie bawic na takich imprezach do 16 lat ale jak dla mnie to parodia )
- za duża przestrzeń w stosunku do ilości osób ( po prostu jest pustawo czasem)
Jeszcze polecam Cafe Cinq w Den Bosch ( mały lokal , ale na poziomie z dobrą muzyką , ochroną itp
Jak ktos zna ciekawe cluby/dyskoteki/ bary w okolicach Tiel , Den Bosch to pisać ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
|