Pomogła: 10 razy Dołączyła: 11 Cze 2009 Posty: 592
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 9:07 am
Ja słucham, choć przyznam szczerze że brakuje mi w nim wiadomości dlatego często przełączam się na jakiś polskie radio o pełnych godzinach żeby posłuchać co się dzieje na świecie... Ideałem było by dla mnie gdyby wiadomości były o tym co się dzieje w Polsce i z dużym naciskiem na to co się dzieje w Holandii. Wiem że mogę pooglądać Holenderskie wiadomości, staram się to robić ale dużo rzeczy jest u mnie tylko na zasadzie "domyślam się o co chodzi" a tak może ktoś by powiedział to w moim języku (i proszę za to na mnie nie krzyczeć, w końcu to polskie radio).
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł"
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 3:18 pm
W ostatnim wydaniu PO POLSKU Pan wlasciciel polskiego sklepu na Van Woustraat w Amsterdamie opowiadal o tym jak to on z kolegami zalozyl to radio. Dziekuje za radio jak ma byc tak samo beznadziejne jak ten sklepik bez klientow i przeterminowanymi produktami.
Co ma wspolnego jedno z drugim?? Rozmawiamy tutaj o radiu. Wczoraj trafila mi sie przeterminowana wedlina w AH i z tego powodu mam nie doladowywac karty u nich w automacie?