Wycieczka z Holandii z przewodnikiem? |
Autor |
Wiadomość |
monica
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2011 9:14 pm Wycieczka z Holandii z przewodnikiem?
|
|
|
Witam.W lipcy chce wraz z corka wyjechac z Holandii za granice na wakcje(oczywiscie nie wliczajc Polski) i szukam jakis biur podrozy z przewonikiem---opiekunem wycieczki.czy znaja Panstwo takie biuro godne polecenia.A moze Ktos z Panstwa sie dolaczy Interesuja mnie: Partugalia,Wlochy itp.Dziekuje i czekam na podpowiedzi.
P.s Mieszkam w Hadze.
Moje gg 611929 |
|
|
|
|
Katje
Gaduła
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Maj 2010 Posty: 137
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 9:12 am
|
|
|
Co masz na mysli poprzez przewodnika/opiekuna wycieczki? Szukasz wczasow 'objazdowych' (ze praktycznie codziennie jestes w innym miejscu i widzisz cos innego) czy zwyklych wczasow (jedziesz do hotelu, na miejscu rezerwujesz sobie jakies dodatkowe wycieczki z przewodnikiem)?
Ja jezdze od kilku lat z Arke, na miejscu po przylocie zawsze jest ktos kto powie ktory autobus zawiezie Cie do Twojego hotelu, kiedy jest spotkanie z opiekunem w hotelu, kiedy opiekun jest w twoim hotelu (albo jakims obok), jest podany numer telefonu pod ktoym zawsze mozna sie skontaktowac z kims kto pomoze w kazdej sytuacji (jest tez alarmowy numer dostepny 24/7). Na spotkaniu (zazwyczaj w dzien po przylocie) jest mowione co ciekawego mozna robic w danym miejscu, jakie wycieczki sa fajne, co mozna jesc, jakie fajne pamiatki mozna zabrac.
Opiekun nie jest na kazde wyciagniecie reki, ale jak cos trzeba to jest sie z kim skontaktowac. Nie wiem jakiego typu wycieczke masz na mysli, wiec sie 'okresl' Bo praktycznie kazde biuro podrozy ma na miejscu kogos kto sie zajmuje turystami, to nie jest tak, ze puszczaja Cie w samopas |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Śro Cze 29, 2011 11:15 am
|
|
|
Też polecam arke.nl dla wakacji stacjonarnych. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
cisorrils
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 13, 2011 6:25 am
|
|
|
spam |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Lip 13, 2011 3:50 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|