Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 8:54 am związki zawodowe w Holandii
Witam
Prawie 2 m-ce temu wysłałem pismo z rezygnacji z FNV związki zawodowe. Po jakimś czasie dostałem odpowiedź i ankiete z pytaniami- dlaczego rezygnuję. Wypełniłem ową ankietę i odesłałem. Pieniadze dalej mi ściągali. Jakiś miesiąc temu przysłali mi " zielony list" odnosnie rezygnacji- wypełniłem go i odeslałem z powrotem. Mimo wszystko pieniądze dalej ściagają mi z konta. Powiedźcie mi co jeszcze mogę zrobić w tej sprawie.
Wysłany: Pią Kwi 01, 2011 8:59 am Re: związki zawodowe w Holandii
Rafał1984zrm napisał/a:
Witam
Prawie 2 m-ce temu wysłałem pismo z rezygnacji z FNV związki zawodowe. Po jakimś czasie dostałem odpowiedź i ankiete z pytaniami- dlaczego rezygnuję. Wypełniłem ową ankietę i odesłałem. Pieniadze dalej mi ściągali. Jakiś miesiąc temu przysłali mi " zielony list" odnosnie rezygnacji- wypełniłem go i odeslałem z powrotem. Mimo wszystko pieniądze dalej ściagają mi z konta. Powiedźcie mi co jeszcze mogę zrobić w tej sprawie.
zadzwonic do nich?...a jak chcesz zablokowac sciaganie kasy to mozesz to zrobic w banku.
Czy wie ktoś jak powinno brzmieć takie pismo z rezygnacją? Wystarczy napisać, że z dniem ... rezygnuje z członkostwa? Czy trzeba dopisać, że nie wyrażam zgody na dalsze pobieranie składek z mojego konta bankowego?
Pozdrawiam