Fajne t'shirty |
Autor |
Wiadomość |
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Śro Kwi 06, 2011 8:18 pm Fajne t'shirty
|
|
|
Chciałam kupić mężowi na urodziny jakiegoś fajnego t'shirta, mąż jest informatykiem więc coś w stylu geekowskim (nie jestem pewna czy dobrze to piszę), kiedyś widziałam też fajną koszulkę z Achmedem, nieżywym terrorystą ale niestety już od dłuższego czasu nie ma ich na ebayu, może ktoś z Was gdzie takową kupić? No albo tak jak piszę: coś innego z serii fajnych koszulek dla informatyków.
Oczywiście interesują mnie sklepy które dostarczają do Holandii paczki. A już całkiem super byłby sklep holenderski.
Z góry dziękuję |
Ostatnio zmieniony przez mamqa Śro Kwi 06, 2011 8:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 3:57 pm
|
|
|
Z fajniejszych sklepów znam www.zalando.nl oraz www.dress-for-less.nl |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
kocica
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 5 razy Wiek: 40 Dołączyła: 31 Sty 2007 Posty: 99 Skąd: HOLANDIA
|
|
|
|
|
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 5:28 pm
|
|
|
Zajrzę wszędzie, dziękuję
Edycja:
Ta stronka jest świetna, jakby ktoś znał właśnie jeszcze jakieś w tym stylu to będę wdzięczna
Pozostałe dwie też są fajne bo mają t'shirty dobrych firm więc z nich też chętnie skorzystam |
Ostatnio zmieniony przez mamqa Czw Kwi 07, 2011 5:38 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 5:52 pm
|
|
|
mamqa a dleczego sama sobie nie zaprojektujesz takiej koszuki, wybierz jakies fajne logo zdjecie i np w hema czy sklepach totograficznych przeciez mozna zamowic takie koszulki, tak jak kubeczki ze zdjeciem czy torby ze zdjeciem |
|
|
|
|
|