Witam poczytałem troche na temat internetu w Holandii i albo te tematy są z 2007/2008 roku albo są takie tematy które mnie nie dotyczą.Chciałbym zakupić internet ale nie wiem jaki od razu napisze że stałe łącze nie wchodzi w rachube.Prosze pomóżcie za wszelkie info będe wdzięczny.POZDRAWIAM
Pomogła: 8 razy Wiek: 53 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 3:49 pm
Każdy provider ma w swojej ofercie internet bezprzewodowy (draadlos internet). Wystarczy poszukać najbliższego sklepu oferującego abonament telefoniczny i zapytać. Jednak nie każdy provider da ci internet bez stałego meldunku lub dokumentu holenderskiego - z tym różnie jest.
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień
Każdy provider ma w swojej ofercie internet bezprzewodowy (draadlos internet). Wystarczy poszukać najbliższego sklepu oferującego abonament telefoniczny i zapytać. Jednak nie każdy provider da ci internet bez stałego meldunku lub dokumentu holenderskiego - z tym różnie jest.
dzięki meldunku nie mam ale mam zarejestrowaną firme w NL myśle że nie będzie problemu z zakupem