Operacje plastyczne |
Autor |
Wiadomość |
SynuśMój
Poczatkujacy
Wiek: 35 Dołączyła: 22 Kwi 2011 Posty: 7 Skąd: Etten Leur
|
Wysłany: Śro Maj 18, 2011 1:27 pm Operacje plastyczne
|
|
|
Witam.Czy ktos orientuje się w cenach powiększania piersi,korekty lub formowania.
Albo jesli macie namiary na dobrego chirurga to będe wdzięczna.
Niemogę znaleśc zadnego postu na ten temat,ani info w necie proszę o pomoc. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
sylwia_lelystad
Gaduła nad gadułami :-) zajeta..xD

Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 10:42 am
|
|
|
Z tego co kiedys sie dla kogos dowiadywalam to taka pierwsza rozmowa jest gratis w wiekszosci klinik.
|
_________________ ...stoję, nic więcej i nic mniej niż człowiek
z każdą wadą i zaletą gotowa konsekwencje ponieść... |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 2:59 pm
|
|
|
a nie jest tak ze jest gratis tylko jezeli ta osoba zdecyduje sie na zabieg wiec pozniej ta wizyta jest wliczona juz w koszta zabiegu? placi sie za wizyte a jezlei idzie na powiekszenie to jest to wliczone w koszta a jezeli sie wycofa to niestety klinika zatrzymuje pieniadze za pierwsza wizyte, konsultancje...
jakby nie bylo jest to konsultacja i jezeli powiedzmy co tydzien 10 osob przyjdzie na wizyte darmowa to klinkia traci pieniadze....:) |
|
|
|
|
sylwia_lelystad

Pomogła: 13 razy Wiek: 34 Dołączyła: 10 Wrz 2009 Posty: 826 Skąd: Lelystad schiphol
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 9:42 pm
|
|
|
Nie no jak dzwonilam i kogos umawialam na ta pierwsza wizyte to mowili ze gratis...wiem bo jeszcze sie dokladnie dopytywalam, mowili ze ta pierwsza rozmowa z lekarzem nie jest platna.
No nie wiem jak sobie tam mysla i kalkuluja , pewnie tez co klinika to inny zwyczaj.
|
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 10:09 pm
|
|
|
sylwia_lelystad napisał/a: | Nie no jak dzwonilam i kogos umawialam |
Trzymasz sie tej wersji od bardzo dawna heheheh a ja uważam że możesz napisać więcej z własnego doświadczenia ale jeśli sie myle to przepraszam bardzo ...
[ Dodano: Czw Maj 19, 2011 10:11 pm ]
Po tym wątku tak wnioskuję :
http://www.niedziela.nl/f...pic.php?t=76114 |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Damianos
Gaduła
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 20 Cze 2009 Posty: 173
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 10:13 pm
|
|
|
Beny.rac napisał/a: | sylwia_lelystad napisał/a: | Nie no jak dzwonilam i kogos umawialam |
Trzymasz sie tej wersji od bardzo dawna heheheh a ja uważam że możesz napisać więcej z własnego doświadczenia ale jeśli sie myle to przepraszam bardzo ... |
He he he chciałam napisać to samo
Dziewczyna na dużo znajomych, pomaga im a nastepnie dzieli się z nami doswiadczeniami. |
|
|
|
|
sylwia_lelystad

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 11:34 am
|
|
|
Hey,
Przy wzroscie 164 miseczka C mi jak narazie wystarczy...doslac zdjecia ?
Tak mam znajomych...to chyba dobrze ze dziele sie doswiadczeniami ?
Jakies jeszcze pytania dotyczace moich piersi ?
Pozdrawiam Serdecznie :] |
|
|
|
|
jagodka

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 11:41 am
|
|
|
hej a w czym problem nawet jesli to ona je powiekszala?
czasami dziewczny nprawde maja maly biust i niestety wpedza to je w takie kompleksy tak ze taka operacja nie tylko poprawia ich wyglad ale cale zycie.
nie rozumiem dlaczego piszecie w takim stylu, to nos mozna poprawic, zeby wyprostowac a piersi juz nie nawet jesli jest sie naprawde plaskim??
kazdemu od razu przychodzi na mysl cycye jak stol na kolacje czy kilka piw a czesto tak jest ze 20paroletnia kobieta ma tak male piersi ze nie raz slyszy niewybredne komentarze wiec je powiekszy do tego rozmiaru B
sylwia, nie przejmuj sie tymi komentarzami nawet jesli zrobilas ta operacje. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 11:56 am
|
|
|
sylwia_lelystad,
Cytat: | Nie no jak dzwonilam i kogos umawialam na ta pierwsza wizyte to mowili ze gratis |
pierwsza wizyta,owszem, jest gratis ale w recepcji prywatnej kliniki , kiedy zglaszasz sie po pierwsze informacje ,ewentualnie rozmowa telefoniczna , konsultacja z chirurgiem lub jego asystentem juz kosztuje i to w zaleznosci od tego ile czasu Ci poswieci (czy w tym w kraju jest cos za darmo?)
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Maj 20, 2011 12:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
sylwia_lelystad

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 12:06 pm
|
|
|
jagodka, ja nie musze na szczescie powiekszac hehe ale faktycznie znajoma miala problem i moglam zrozumiec ze chce akurat tak z tego "wybrnac".
Gochna H, Aha no ok ja po prostu zadzwonilam i spytalama o pierwsza rozmowe konsultacyjna, bo ktos sie zastanawia...byc moze mieli na mysli mily usmiech ale tego oczywiscie juz nie powiedzieli hehe
|
|
|
|
|
ALICE
Gaduła

Pomogła: 1 raz Wiek: 105 Dołączyła: 30 Mar 2008 Posty: 109 Skąd: Holandia
|
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 8:35 pm
|
|
|
JA tylko napisałem co myślę chyba mam do tego prawo co nie ???
Powiem szczerze że sztuczny dobrze zrobiony biust wyglada rewelacyjnie ale sprawia też sporo kłopotów ( ponocz nie można latać samolotem , skakać na bombę do wody itp )
Miałem przyjemność zobaczyć na własne oczy(tzn w stroju oczywiście aby nie było ) bo znajoma miała taki zabieg ale miała blizny pod piersiami a ponocz obecnie wkładają " implant" przez pachę i zero blizn ...
Cena takiego zabiegu to ok 10-12 tys zł ...
Ile z tego prawdy nie wiem ...
PSSS
Sylwia foty możesz wysłać na PW ... (oczywiście żartuje ) |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
jagodka

|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 9:59 pm
|
|
|
Beny.rac napisał/a: |
Powiem szczerze że sztuczny dobrze zrobiony biust wyglada rewelacyjnie ale sprawia też sporo kłopotów ( ponocz nie można latać samolotem , skakać na bombę do wody itp ) |
oj beny, gdyby tak bylo to polowa ameryki, hollywoodzkie aktorki co chwila musialyby swoje silikony wyjmowac... no chyba ze one zamiast zszywac to zamki blyskawiczne sobie wszyly by moc latac samolotami
http://powiekszaniepiersi...kszania-piersi/ |
|
|
|
|
sylwia_lelystad

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 10:41 am
|
|
|
Ja ogladalam program " co moze sie stac " no wiadomo historia jedna na milion ale to masakra. |
|
|
|
|
|