rozmowa kwalifikacyjna dla uczniów szkół(albert heijn wiba.. |
Autor |
Wiadomość |
rastawomen
Poczatkujacy życie na nowo
Wiek: 30 Dołączyła: 01 Maj 2010 Posty: 5 Skąd: Pomorze / Den Haag
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 10:37 pm rozmowa kwalifikacyjna dla uczniów szkół(albert heijn wiba..
|
|
|
chciałabym wiedzieć jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna (nie mam doświadczenia w holandii , ale w polsce tak )może ktoś wie jakie pytania zadają w albercie heijnie , wibrze lub zeemanie . Proszę o niezwoczną odpowiedź.Z góry dziękuje |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Maj 28, 2011 3:36 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 3:55 pm
|
|
|
Do w/w firm zatrudniaja agencje pracy. Dopiero po jakims czasie, sprawdzeniu sie moze dadza bezposredni kontrakt. Agencje w NL coraz rzadziej chca pracownikow z angielskim. Sa takie co tylko i wylacznie po niderlandzku chca rozmawiac i powiedza ci wprost maja oferty ale trzeba "praten nederlands". |
|
|
|
|
bejupi
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 7:17 pm
|
|
|
stroopwafel napisał/a: | Do w/w firm zatrudniaja agencje pracy. Dopiero po jakims czasie, sprawdzeniu sie moze dadza bezposredni kontrakt. Agencje w NL coraz rzadziej chca pracownikow z angielskim. Sa takie co tylko i wylacznie po niderlandzku chca rozmawiac i powiedza ci wprost maja oferty ale trzeba "praten nederlands". |
not sure if serious... ale autorowi watku nie chodzi o prace w magazynie tylko prace w sklepie chyba musisz rzadziej do kofiszopu zagladac |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 9:58 am
|
|
|
Ha ha dobry zart.
Moj blad, nie zrozumialem. Praca w sklepie tym bardziej tylko z niderlandzkim. |
|
|
|
|
rastawomen
Poczatkujacy życie na nowo
Wiek: 30 Dołączyła: 01 Maj 2010 Posty: 5 Skąd: Pomorze / Den Haag
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 6:51 pm
|
|
|
dzięki byłam już w wibrze ale tam powiedziala mi kobieta że jeszcze wystarczająco nie znam holenderskiego (niech się wypcha , chodzę do szkoły 10 miesięcy ) w albercie złożyłam kartę zgłoszeniową i koleś powiedział że się odezwię na telefon jak będzie potrzebował |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Maj 29, 2011 7:23 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|