NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
WorkSupport wyjazd 25.05.2011 [jutro], Praca w alkmaar
Autor Wiadomość
morphen 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Maj 25, 2011 7:54 pm   WorkSupport wyjazd 25.05.2011 [jutro], Praca w alkmaar

Witam serdecznie :)

Poszukuję osób które jutro będą wyjeżdżać z tego biura do Holandii, miło byłoby poznać kogoś wcześniej :) . Oczywiście na forum będę regularnie zamieszczać opinie co do firmy, zaraz po tym jak założę sobie internet [prawdopodobnie tmobile].

qwerty111 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Cze 08, 2011 9:28 pm   oszusci

ta firma to syf totalny lepiej siedziec w polsce to jest oboz pracy za grosze warunki mieszkaniowe to jakas pomyłka lepiej ejst w centrum bagdadu heheh odradzam wyjazd

adamreal 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Cze 09, 2011 1:38 pm   

naprawde fajna motywacja, ja i tak szukam w covebo dalej, mialem juz fajna ofertę w almere ale zapozno sie zdecydowałem, szukam dalej.

czarny123 
Poczatkujacy
czarny

Wysłany: Pią Cze 24, 2011 11:38 am   

Witam
Nie jedzcie z tego biura chyba ze chcecie zarabiac 180 euro za tydzien za ciezka prace i w warunkach szkodliwych na zdrowie, mieszkanie 75, 22 ubespieczenie no i 15 za dojazd do pracy hmm drozyzna, nie wiem co myslec o tym wyjezdzie ale bylem tylko dwa dni przez ta firme i pracowalem w beelen segregacja odpadów nikomu nie zycze tam trafic prawdziwy obóz pracy za takie pieniadze to wole pracowac juz na szklarni i miec te 220 za 40 h work support porazka jedyne co dobrego moge o tej firmie powiedziec to jakos idzie sie dogadac z koordynatorami jedyny plus zakwaterowanie da sie zyc nie jest najgorsze tylko male pieniazki mozna zarobic 180 euro jezeli uwazasz ze to jest ok to polecam dla mnie to malo
pozdrawiam

tomazs23 
Poczatkujacy
tomasz

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 6:29 pm   

WorkSupport daj sobie luz z pracą u nich, faktycznie 18o euro tygodniowo to góra, warunki mieszkaniowe też lipa

Odpowiedz do tematu