Odszkodowanie po śmierci ojca |
Autor |
Wiadomość |
tedeusz341
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2016 2:03 am Odszkodowanie po śmierci ojca
|
|
|
Witam.
Mam takie pytanie do osoby która zna się co nieco na tym całym prawie Holenderskim głównie chodzi mi o to jakie papiery muszę wysłać do Holandii aby dostać to odszkodowanie za zmarłego ojca? Tata pracował w NL i tam zmarł jednak nie mogę dogadać się z jego szefem co do tych papierów jakie on konkretnie potrzebuje.Tata miał płacić mi alimenty i z tego co się dogadałem z jego szefem wynika że potrzebuję jakiś dowód wpłaty od ojca dla mnie.. Dodam tylko że nie otrzymywałem żadnych pieniędzy od ojca,zajmował się tym komornik i takowy papier też wysłałem do Holandii (potwierdzenie od komornika że otrzymywałem pieniążki). Po jakimś czasie dostałem odpowiedz że to są złe papiery... Więc wytłumaczy mi ktoś konkretnie co potrzebuję? O co dokładnie chodzi z tym dowodem wpłaty od ojca dla mnie? Nie znam się w ogóle na tym wszystkim dlatego kieruję pytanie na to forum i proszę o rozwagę!
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2016 11:59 am
|
|
|
Jedynym, ktory moze Ci wytlumaczyc to ten szef. Jak sie nie mozesz sam z nim porozumiec to musisz zaangazowac kogos, kto to zrobi. Takie sytuacje sa szczegolne i kazdy przypadek jest inny. |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
tedeusz341
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2016 9:31 pm
|
|
|
Rozumiem. Jednak myślałem że ktoś już miał podobną sytuację dlatego skierowałem to pytanie. A z tym szefem to ciężka sytuacja |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Nie Sty 17, 2016 10:27 pm
|
|
|
Jak jest tak zle, to moze warto jakiegos adwokata zaangazowac? |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
|