Zamknięty przez: Gochna H Sob Cze 25, 2011 9:39 pm |
Szukam kogos kto sprawdzi mi NAP - DZISIAJ ! |
Autor |
Wiadomość |
MrRoger
Nieśmiały użytkownik Serwisant PC ;-)
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 10:27 pm Szukam kogos kto sprawdzi mi NAP - DZISIAJ !
|
|
|
Witam;
Szukam kogos, kto pracuje w komisie, warsztacie lub ma inny dostep do NAP - nie wiem o co chodzi, ale wywala mi blad, ze moge NAP sprawdzic dopiero za 24godz (moge probowac) nie szkoda mi tych kilku euro, ale w chwili obecnej nie mam jak go sprawdzic poniewaz serwer zwraca mi blad :/ , a sprawa nie cierpiaca zwloki - oczywiscie zaplace jesli ktos poda mi te dane jeszcze dzis (24-06-'11), badz jutro rano do godz 10!!
Pozdrawiam |
_________________ Jak usunąć przypomnienie o aktualizacji do Windows 10 w Windows 7 i Windows 8 |
Ostatnio zmieniony przez MrRoger Pią Cze 24, 2011 10:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 3:02 pm
|
|
|
przez net NAP mozna sprawdzic dla jednego samochodu tylko raz na 24h - pozniej "wyrzuca ten blad" i trzeba odczekac...
a co do komisow czy garazy podjedz do jakiegos co ma nalepke NAp na drzwiach i Ci sprawdza |
|
|
|
|
lukasrap
Gaduła
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 5:15 pm
|
|
|
A na jakiej stronie mozna sprawdzic tego NAPa. bo wlasnie tez kupuje auto i chce to sprawdzic.. pzd. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 5:50 pm
|
|
|
http://www.autopas.nl/ |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
MrRoger
Nieśmiały użytkownik Serwisant PC ;-)
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 6:38 pm
|
|
|
.:Paco:. napisał/a: | przez net NAP mozna sprawdzic dla jednego samochodu tylko raz na 24h - pozniej "wyrzuca ten blad" i trzeba odczekac...
a co do komisow czy garazy podjedz do jakiegos co ma nalepke NAp na drzwiach i Ci sprawdza |
OK dzieki za odpowiedz
Kupilem auto w ciemno, z zasrzezeniem ze kolo zaplaci wszelkie koszty jesli bedzie cos niehalo - zadzwonilem do znajomego, sprawdzil i <banan>
Wszystko sie zgadza !
Chcialem tyko potwierdzenia bo w "Service book" nie zawsze mozna wierzyc
INFO:
Temat mozna zamknac. |
_________________ Jak usunąć przypomnienie o aktualizacji do Windows 10 w Windows 7 i Windows 8 |
Ostatnio zmieniony przez MrRoger Sob Cze 25, 2011 6:39 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|