| Wypłata pieniędzy kartą ING w bankomacie PKOPB. | 

| Autor | Wiadomość | 

| djwojkot   Poczatkujacy

| 

|    Wysłany: Sob Lip 23, 2011 7:20 am   Wypłata pieniędzy kartą ING w bankomacie PKOPB. |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. Od niedawna jestem w Polsce. Wczoraj pierwszy raz miałem przyjemność pobrać pieniądze holenderską kartą ING w bankomace PKOPB. Wypłaciłem 150zł. Czy ktoś wie ile euro w rzeczywistości mi zabrało razem z prowizją? Może ktoś wie, gdzie takie tranzakcje się najlepiej przeprowadza. Pozdrawiam   |  
				| Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Lip 23, 2011 9:36 am, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| Beny.rac   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Sob Lip 23, 2011 9:28 am |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | djwojkot napisał/a: |  	  | Wypłaciłem 150zł. Czy ktoś wie ile euro w rzeczywistości mi zabrało razem z prowizją? | 

Witam,

Wszystko zalezy od kursu wg ktorego bank przeliczyl euro na zl , co do prowizji to albo jest minimalna albo jej wcale nie ma .

A zeby wiedziec dokladnie to jesli masz dostep do konta przez neta to zaloguj sie do ing.nl i sprawdz historie rachunku tam bedzie pisac wszystko
   |  
				| _________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ …
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| djwojkot   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Sob Lip 23, 2011 11:47 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Kurs był wtedy 3,85 za 1ue. No właśnie założyłem już sobie konto internetowe w ING, ale nie zdążyłem go jeszcze aktywować. OK, ale słyszałem że najlepiej wypłacać z bankomatów Millenium.   |  
				| Ostatnio zmieniony przez djwojkot Sob Lip 23, 2011 11:47 am, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| LeGolasik   Gaduła nad gadułami :-)
 LeGolasik

| 

|  Wysłany: Sob Lip 23, 2011 5:48 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Nieee ja zawsze wypłacam z BP bo mają najlepszy kurs. |  
				| _________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę

Kurt Cobain
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| bejupi   Gaduła nad gadułami :-)

| 

|  Wysłany: Sob Lip 23, 2011 6:01 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | zaszlyszane w FIDO.... |  | 

|   |  |