NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[Rotterdam] Zakup roweru (fizycznie)
Autor Wiadomość
Klimer 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Sie 27, 2011 8:55 am   [Rotterdam] Zakup roweru (fizycznie)

Czołem dobrzy ludzie,

przyjechałem kilka dni temu do Rotterdamu studiować na Uniwersytecie Erasmus - będę tutaj do 21 stycznia. I z uwagi na ten bądź co bądź krótki okres mam problem - potrzebuję zwykłego roweru na ten czas, jednak cena w rodzaju 150 EUR trochę mnie odstrasza. Zarazem jestem świadomy prawdopodobnego pochodzenia rowerów w dobrym stanie za 15-20 EUR na ulicy, więc nie szukam takowych. Z uwagi na krótki czas pobytu szukam czegoś co ma dwa koła i jeździ do około 50-60 EUR. I teraz mam pytanie - gdzie w Rotterdamie szukać takowych? Wiem że jest marketplatz.nl (jak nazwa niepoprawna - przepraszam), ale narazie szukam czegoś bardziej na miejscu :) Wiem że niektórzy kupowali w podobnej cenie swoje rowery, a ja byłem w kilku sklepach (w czym jeden był nawet miejscem dla niepełnosprawnych) i rowery z drugiej ręki zbliżały się cenowo do tych nowych :/

z góry dziękuję za odpowiedź, mam nadzieję że znajdują się tutaj ludzie z Rotterdamu
pozdrawiam serdecznie
Michał

feel_x 
Super gaduła
feel_x

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 11:55 am   

marktplaats.nl tak dokladnie pisze sie nazwe. Napisz w wyszukiwarce herenfiets (rower meski) z prawej strony wpisz swoj kod pocztowy czyli np 1234AB i zaraz obok masz odleglosc wiec daj sobie 3 km bo tyle mozna najmniej. pokaze ci wszystkie rowery co sa na sprzedaz w obrebie do 3 km od twojego miejsca zamieszkania. beda to osoby prywatne ale tez i sklepy co handluja rowerami czy to nowymi czy uzywanymi.

Odpowiedz do tematu