Odzież robocza/buty |
Autor |
Wiadomość |
Tomyt
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 9:20 am Odzież robocza/buty
|
|
|
Może jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć gdzie w okolicy Erica (koło Emmen) bądź gdzieś w północno wschodniej części Holandii znajdę sklepy z takimi rzeczami ? Konkretnie potrzebuje wysokich butów gumowych ze stalowym nosem na duże błoto.
Przegladałem forum w podobnych tematach, ale niestety nie znalazłem wystarczającej odpowiedzi. Owszem są sklepy, ale internetowe. Butów potrzebuje na już, z adresem i otwartym w sobotę. |
|
|
|
|
feel_x
Super gaduła feel_x
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 9:36 am
|
|
|
na przykład:
Assi Safety Nederland b.v.
Phileas Foggstraat 70
7825 AL EMMEN
otwarte od poniedzialku do piatku od 8 do 17 takie sklepy-firmy w soboty sa pozamykane. mozesz probowac w sklepach ogrodniczych szukac takiego obuwia ale profesjonalne to tylko w takich co ci podalem a oni w soboty nie pracuja.
a tu masz ich strone internetowa i mozesz sobie zobaczyc jakie maja buty http://www.assi.eu/index.htm |
Ostatnio zmieniony przez feel_x Sob Wrz 10, 2011 9:38 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tomyt
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 9:41 am
|
|
|
Zbyt dużego wyboru z tego co potrzebuje to nie mają, ale i tak mnie to nie urządza bo jak wspomniałem potrzebuje tych butów na już, nie mogę czekać do poniedziałku. W każdym razie dzięki za info.
W tygodniu też nie dam rady bo pracuje do 18 ;/ |
Ostatnio zmieniony przez Tomyt Sob Wrz 10, 2011 9:42 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
feel_x
Super gaduła feel_x
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 9:53 am
|
|
|
mozesz sprubowac jeszcze w welkoop w poblizu masz w zweeloo lub w hoogeveen one sa dzis otwarte. tam maja jakis wybor obuwia jednak nie wiem czy znajdziesz takie jakie potrzebujesz. podam ci adresy
Dr. A.Philipsstraat 12
7903AM HOOGEVEEN
Klooster 43
7851AH ZWEELOO
w kazdym z ich sklepow jest to samo wiec jedz do najblizszego
otwarte sa do 17 dzisiaj. ta siec sklepow to taka bardziej ogrodnicza ze sprzetem ogrodniczym jak i z ubraniami roboczymi jak i obuwiem. wiecej mi do glowy nie przychodzi nic oprocz tego co podalem ci wczesniej no i tego welkoop |
|
|
|
|
|