WYSYŁKA LAPTOPA Z POLSKI DO HOLANDII |
Autor |
Wiadomość |
tde1983
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 21, 2011 6:48 pm WYSYŁKA LAPTOPA Z POLSKI DO HOLANDII
|
|
|
Witam.
Mam pytanie odnośnie wysyłki laptopa z Polski do Holandii, czy ktos już tak robił? Jeżeli tak proszę o informacje co i jak. Głównie chodzi mi o bezpieczeństwo przesyłki.
POZDRAWIAM |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Śro Wrz 21, 2011 8:55 pm
|
|
|
Jakis czas temu wysylalem w druga strone 20 iPad'ow wszystko kwestia ubezpieczenia przesylki |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
agatka721
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 10:49 am wysyłka laptopa z pl do nl
|
|
|
Witam,
Mam pytanie odnośnie wysyłki laptopa lub innych produktów z polski do Holandii. Czy istnieje jakaś firma, która zajmuje się załatwianiem spraw zakupowych (tu mam na myśli m.in zakup sprzętu w Polsce- laptop, telefon komórkowy jak i również kosmetyki i np takie drobne usługi np. wydruk książek w pdf lub zakup słownika itp). Jeśli istnieje taka firma której można zlecić takiego typu zadania , to proszę o stronę internetową.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 11:02 am
|
|
|
agatka721 napisał/a: | Czy istnieje jakaś firma, która zajmuje się załatwianiem spraw zakupowych |
Tak, nazywa się rodzina A poza tym wszystko możesz kupić na allegro i tylko dogadać się co do wysyłki. |
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł" |
|
|
|
|
bandi780
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 9:54 am
|
|
|
w punkcie nadania przesyłek kurierskich (wysyłałem głośniki do kompa) przy dopłacie zostały ubezpieczone na kwotę o równowartości sprzętu, wszystko trochę kosztowało, ale warto było, od razu człowiek robi się spokojniejszy
pozdrawiam |
|
|
|
|
Zaimportowana
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 7:58 pm
|
|
|