NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
eu people
Autor Wiadomość
lark 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 12:37 pm   eu people

Witam. Używałem opcji szukaj ale nic konkretnego nie znalazłem. Szukam informacji na temat agencji eu people. Jak wyglądają warunki mieszkaniowe, ile osób w mieszkaniach? Jak wygląda sytuacja z pieniążkami? Ogólnie jakie macie opinie?

fufu1979 
Nieśmiały użytkownik
Ello

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 7:08 pm   

Witam!Co do warunkow mieszkaniowych napisze tak:mieszkalam w Tilburgu (blisko Reschof) i tam lokacja byla taka.Sa pokoje po 2 lub max 3 osoby duuuze pokoje,taras duzy balkon,sliczna kuchnia oraz salon.Teraz naj lepsze lazienka z jacuzi i tak faktycznie bylo.Wejdz na ich strone i zobaczysz lokacje warunki te byly 2 lata temu ale co mi wiadomo nie wiele sie zmienilo sa suuuper.Kasa srednia krajowa.Nie mam zastrzezen do biura ale moglo sie zmienic wiec pisze jak bylo.Z tego co widze fachowcow tylko potrzebuja z lokacja wlasna i prawem jazdy.No coz kto by rezygnowal z ich lokacji bo ja nie.Pozdrawiam i powodzenia.A pracowalam na swieczkach i od razu poinformowano mnie ze to praca jest na 2 dni ale udalo sie ze pracowalam troszke dluzej(ale to juz inna historia).Pozdrawiam.

lark 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 8:29 pm   

A jak wygląda sytuacja z parami? Rozdzielają na mieszkaniach albo zapewniają osobne pokoje?

fufu1979 
Nieśmiały użytkownik
Ello

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 8:57 am   

Co mi wiadomo w Eu-People jest tak ze para ma swoj pokoj i nie rozdzielaja,nawet przyjaciol nie rozdzielaja.Staraja sie tez o to aby nie bylo za duzo ludzi.No mi sie podobalo i szkoda ze nie moge wrocic.Powodzonka zycze i mam nadzieje,ze nic sie od 2-ch lat nie zmienilo.

[ Dodano: Wto Wrz 27, 2011 9:10 am ]
A zeby cie nie sklamac wtedy mialam gdzies 8.24 e brutto to byl grudzien 2009r. mieszkanie no fakt kosztowalo 75e.ubezpieczenie 20e.Ale i tak lepiej tyle za mieszkanie zaplacic tz.luksus i zyc po ludzku niz placic za bungelo 90e jak to bylo w tamtych czasach w euro star co znajomi mowili.Pozdrawiam. :039:

lark 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 9:18 pm   

ok podziękował:) w sumie muszę przyznać Ci rację. Ja też wolę zarobić kilka euro mieć i mieszkać jak człowiek:) Ale w sumie znam ludzi, którzy lubią mieszkać w bungalokach.
Ostatnio zmieniony przez lark Wto Wrz 27, 2011 9:19 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu